Tahminleri tutan analist 6.000 dolar seviyesini bildi!
Tahminleri tutan analist 6.000 dolar seviyesini bildi!

Tahminleri tutan analist: “Bitcoin, zirveyi görmeden önce flaş bir çöküş yaşayacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tahminleri tutan analist Willy Woo, Mayıs ayında Bitcoin’in herhangi bir iyileşme belirtisi görmeden önce 6 bin doların altındaki seviyeleri test edeceğini söyleyerek oldukça doğru bir tahmin yaptı. Birkaç analist, o dönemde Bitcoin’in 7.000 dolar seviyesine ulaşmasını beklerken, Woo kripto paranın bu kritik seviyenin altına düşeceğini belirtti.

Tahminleri tutan analist 6.000 dolar seviyesini bildi!

O zamanlar Woo, konuya yönelik şunları söyledi:

Sanırım 5.500-5.700 dolar seviyesine gideceğiz. 7.000 dolar seviyesini göremiyorum. Büyük olasılıkla biraz dengeleyeceğiz, sonra yükseleceğiz. Uzun zaman çerçeveleri burada, Haziran ayını incelemek için ve en iyi tahminde bulunmak için bu zamana dikkat edin. 5.000’lere düşeceğimizi düşünmüyorum. Çünkü teknik olarak 5.000 dolar çok güçlü bir destek bandı.

Woo’nun tahmini doğrultusunda Bitcoin 29 Haziran’da senenin en düşük seviyesi olan 5.825 doları gördü. Üç hafta sonra ise lider kripto para birimi 8.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ancak, SEC tarafından Bitcoin ETF’nin reddedilmesi ile oluşan satış baskısı son iki gün içinde Bitcoin’i 7.500 seviyelerine geri götürdü.

Willy Woo’nun, ayı piyasasında işlem yapan yatırımcılara tavsiyeleri

Woo bir kez daha Twitter üzerinden  Bitcoin için tahminini paylaştı. Fiyatın 5.000 doların altına düşmesini bekliyor. Bu gerçekleştikten sonra Woo’ya göre Bitcoin, 2008’de Wall Street mali krizi sırasında altının yaptığı gibi önce flaş bir çöküş yaşayacak ancak daha sonra hızlıca yükselecek ve aya çıkacak. Bitcoin’in  büyük rallisinin başlaması için Woo tarafından ortaya konan ana şart, kurumsal yatırımcıların piyasaya girmeye başlaması. Son olarak, kripto para yatırımcılarını hedefleyen Willy Woo, bir ayı piyasasında işlem yapan yatırımcılara şunları tavsiye ediyor:

Ayı piyasasındayken bir para birimi olarak USD’de kalın. Boğa piyasasındayken BTC’de kalın ve tersini yapı!

Cointrust

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin