featured

Şüpheli Satoshi Nakamoto: “Bitcoin çok daha yüksek seviyelere çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kaderi ile ilgili birkaç doğru tahmin yapan ve Satoshi Nakamoto olduğuna inanılan bir adam, Bitcoin’in şu anki fiyatından çok daha yüksek seviyelere çıkacağını söyleyerek Youtube’da yeniden ortaya çıktı.

Davinci, Bitcoin fiyatında biraz daha düşüş bekliyor

Youtube’da “davincij15” takma adıyla bir hesabı olan bu adam, Bitcoin’in parlak bir geleceğe sahip olduğunu ve sıfıra gidecek diyenlerin onun teknolojisini anlayamadığını vurguluyor. Çifte harcamalar ve merkeziyetsiz ağ üzerindeki denetleme özellikleriyle, kimsenin Bitcoin ağında hile yapamayacağını, bunun için de fiyatın hiçbir zaman sıfıra düşmeyeceğini öne sürüyor.

Bitcoin fiyatında biraz daha düşüş bekleyen Davinci, Bitcoin‘in 7.000 dolar veya daha da fazla bir artış yaşayabileceğine tahmin ediyor. Bazılarının Bitcoin’i itibarsızlaştırmak için volitiliteyi bahane ettiğini belirten Davinci, tüm para birimlerinin bir dereceye kadar volatil olduğunu söylüyor. Davinci, Bitcoin’in yüksek volatilitesinin sadece zamanla geçecek bir olgunlaşma evresinde olduğunu vurguluyor.

Satoshi Nakamoto ortaya çıktı

Doğru tahminler yapan Davinci, Satoshi Nakamoto olabilir mi?

Ayrıca Davinci, kullanıcıların fiyatını takip edip fiyatlarının satın alma fiyatının üzerinde değer kazanması halinde Bitcoin’i kullanabileceklerini belirtiyor. Ayrıca kripto para biriminin mevcut volatiliteye rağmen mal ve hizmet satın almak için kullanılabileceğini de ekliyor. Adam geçmişte birkaç doğru tahmin yaptı. Bunlar arasında, Aralık 2017’deki tüm zamanların en yüksek fiyatını takip eden 2018 çöküşü yer alıyor. Yatırımcıların, yakında gerçekleşecek olan çökme nedeniyle varlığı bu fiyattan satın almamaları konusunda uyarıyor.

Ayrıca Davinci, 2018’de Mt. Gox borsasının hacklenerek iflas ettiğini açıklamasından önce yatırımcıları borsadan paralarını çekmeleri konusunda uyardı. Bitcoin hakkındaki bu doğru tahminlerinden dolayı, kripto para topluluğunun bazı üyeleri onun Satoshi Nakamoto olduğuna inanıyor ve sözlerinin ciddiye alınması gerektiğini belirtiyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin