Bitcoin Cash ABC
Bitcoin Cash ABC büyük borsalardan BCH kısaltmasını kazanmaya devam ediyor

Bitcoin Cash ABC büyük borsalarda orijinal BCH olmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli kripto para borsası OKEx, 11 Aralık tarihli resmi açıklamaya göre Bitcoin Cash ABC’yi orijinal Bitcoin Cash kısaltması BCH altında listeleyeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre, en büyük altıncı kripto para borsası, Bitcoin Cash ABC’nin kısaltması BCHABC’yi BCH olarak değiştirecek. Ayrıca Bitcoin Cash SV kısaltması BCHSV’yi BSV olarak güncelleyecek. Güncelleme işlemi 13 Aralık’ta sabah saat 5.00’de (UTC+1) gerçekleşecek.

Orijinal Bitcoin Cash’in kalan bakiyelerinin kullanıcı hesaplarından kaldırılması esnasında BCHSV ve BCHABC’nin spot işlemleri askıya alınacak. Güncellemenin gerçekleşmesinden iki saat sonra ise işlemlerin yeniden açılması planlanıyor.

Gemini borsası da Bitcoin Cash ABC’yi BCH olarak güncelledi

Bitcoin Cash ABC, diğer büyük borsalarda da BCH kısaltmasını olan coin oldu. 8 Aralık günü, Winklevoss kardeşler tarafından kurulan Gemini kripto borsası, “Bitcoin ABC ağına destek sağlayacaklarını duyurdu.

Ekim ayı sonlarında ABD merkezli cüzdan hizmeti sağlayıcısı ve kripto borsası Coinbase de benzer bir karar vermişti. Ve  “BCH SV zincirinin güvenliğini değerlendirmeye devam edeceğini” belirtmişti. Coinbase, ABC kampında “bir dizi ABC’nin daha yüksek bir karma hash ve daha uzun bir iş kanıtı (PoW) zincirine sahip olması gibi faktörleri ” gerekçe gösterdi.

Bitcoin Cash, 15 Kasım’da bir ağ güncellemesinin sonucu olan bir hard fork ile Bitcoin Cash ABC’ye (Adjustable Blocksize Cap) ve Bitcoin Cash SV’ye (Satoshi’s Vision) bölünmüştü. Bölünmüş Bitcoin Cash ABC – kripto fanatiği Roger Ver tarafından- bu süreçten zaferle çıkmış gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta Florida merkezli kripto para borsası Kraken, kripto maden şirketi Bitmain ve Roger Ver gibi kripto alanında büyük şirketlere ve şahıslara açtığı davalar ile gündeme geldi.

Takım, sanığın BCH ağını kendi yararına UnitedCorp ve diğer BCH hissedarlarının zararına yol açacak şekilde manipülatif eylemler gibi haksız yöntemler ve uygulamalar kullandığını iddia ediyor. Ayrıca, 20 Kasım tarihinde, Bitcoin Cash ABC zinciri devresinin, Bitcoin Cash Blockchain defterinde kontrolü güçlendirmek amacıyla “Deep Reorg Prevention” ile Blockchain’e “zehirli hap” koyduğunu iddia etti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin