Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları
Bir balina 100 milyon dolarlık Bitcoin sattı! Sebebi ve olası sonuçları

Şüpheli Bitcoin balinası 3,2 milyar dolarlık BTC taşıdı: Fiyat artışı yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin zenginleri listesi, son zamanlarda her birine 8.000 BTC’lik bir denge ile gelen 105 yeni cüzdan gördü. Adresler toplamda 840.000 Bitcoin tutuyorlar, bu da toplam kripto paraların %4,8’inden fazlasını oluşturuyor ve değeri de 3,2 milyar dolardan fazla. Bitcoin balinası son zamanlarda fazlaca BTC biriktirmeye başladı. Bu da akıllara fiyat artışının yakında olabileceğini getiriyor.

Bitcoin balinası dipleri satın alıyor

105 adres, sadece son birkaç günde zenginler listesine dahil oldu. 30 Kasım ile 06 Aralık 2018 arasında partiler halinde biriken Bitcoin’leri vardı. Hemen hemen her transfer, taşınan 200 Bitcoin ile yapıldı. 40 mevduat transferinden sonra, adresler 8.000 Bitcoin topladı ve burada durdu. Yazım sırasında cüzdan hareketliliği hala devam ediyor. Hareket, ayı piyasasında son dip noktasında gerçekleşiyor, Bitcoin fiyatının yılın en düşük seviyesi olan 4.200 dolar -3.700 dolar aralığında düştüğü bir dönemde.

Açıkça görülebilen bu işlem kayıtları, bir bireysel veya kurumsal yatırımcı olan Bitcoin balinasının, dipleri satın aldığını ve fonları birden fazla cüzdanda dağıttığını gösteriyor. Bu, BTC‘nin bu zamanlamada depresif yatırımcıları memnun ettiği anlamına geliyor. Çünkü balina harekete geçtikten sonra geçici bir yükseliş momentumunun hemen köşede olduğuna inanıyor.

bitcoin ana akim etkisi

Kripto balinaları kripto varıkları biriktiriyor

Bakkt ve Fidelity gibi kurumlar göz önünde bulundurulduğunda, kurumsal müşterileri için kripto para birimi ticaretine kolay erişim sağlayacak platformlar başlattı, bu nedenle yukarıdaki spekülasyon imkansız değil. Hareketler, her adreste aynı miktarda çok düzenli bir şekilde yapılırken, bu da bir borsanın kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için kullanıcı fonlarını soğuk depolama cüzdanlarına taşıması olasılığını işaret ediyor.

Bu balinanın devasa hareketi, bu günlerde kripto para birimlerindeki tek durum değil. Litecoin ağının, her biri 300.000 LTC içeren ve zenginler listesine giren 41 cüzdanına tanık olduğu bildirildik. Bu, dolaşımdaki toplam Litecoin’lerin daha şaşırtıcı bir şekilde %20,69’unu oluşturuyor. Diar Research’in araşatırmasına göre, ETH balinaları yılbaşından beri yüzde 80 gibi büyük bir oranda artış sağlamış görünüyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin