SUI fiyatı ne olacak? Sui fiyat tahmini, SUI 2023 tahmini

“SUI ayıları geri çekilirken boğalar çıkışa odaklanıyor: Pozitif momentum inşa ediliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde Sui (SUI) piyasasında ayılar üstünlük sağladı ve fiyatlar, günlük en yüksek olan 0.7664 dolar seviyesinden günlük en düşük olan 0.7131 dolar seviyesine (destek) düştü. Basın saatine kadar, negatif trend hala kontrol altında olup SUI 0.7573 dolardan işlem görmekte ve önceki kapanışa göre %0.80 düşüş yaşamaktadır.

Sui’nin piyasa değeri %1.16 azalarak 456,475,920 dolar seviyesine geriledi, 24 saatlik işlem hacmi ise %38.09 düşerek 209,491,156 dolar olarak belirlendi ve bu da piyasanın negatif tutumunu teyit etti. İşlem hacmindeki düşüş, yatırımcıların net bir yönlendirme bekleyerek önemli hareketler yapmadan önce temkinli bir duruş sergilediğini yansıtmaktadır.

Eğer boğalar toparlanır ve 0.7664 dolar direncini aşarlarsa, bir sonraki direnç seviyesi 0.7738 dolarda olacaktır, ancak 0.7131 dolar destek seviyesinin altına bir kırılma, daha fazla bir düşüşe yol açarak 0.7000 seviyesine doğru bir kaymaya neden olabilir.

SUI GRAFİĞİ

SUI grafiği

 

SUIUSD 4 saatlik fiyat grafiğinde, 100 günlük hareketli ortalama 21 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkarak, sırasıyla $0.74415611 ve $0.72532896 seviyelerine ulaştı. Bu hareketli ortalamanın yönü, negatif momentumun azaldığına işaret ederek SUI piyasasında daha olumlu bir trende doğru geçiş olabileceğini gösteriyor.

Fiyat hareketi yeşil mum çubukları oluşturuyor ve hareketli ortalamaların üzerine çıkmış durumda, bu da boğa trendi beklentisini artırıyor. Bu olumlu fiyat hareketi daha umut verici bir trendin beklentisine katkıda bulunuyor.

Yeşil mum çubukları, belirli bir zaman dilimi için kapanış fiyatının başlangıç fiyatından daha yüksek olduğunu gösterir, bu da alış baskısı ve iyimser piyasa duyarlılığı anlamına gelir.

 

Şu anda piyasada sermaye girişi önemli düzeyde artmış durumda ve Chaikin Para Akışı, 0.05 değeriyle pozitif bölgede hareket ediyor. Bu hareket, negatif momentumun azaldığını ve olumlu duyarlılığın arttığını gösteriyor.

Ayrıca, Keltner Kanalı bantları yukarı doğru hareket ediyor ve üst, orta ve alt bantlar sırasıyla $0.78660056, $0.73063361 ve $0.67446281 seviyelerine dokunuyor. Bu Keltner hareketi, yakın bir zamanda bir çıkışın olası olduğunu gösteriyor.

Fiyat hareketinin üst bantlara doğru ilerlemesi, USD piyasasında pozitif momentumu gösteriyor. Alıcılar, fiyatın Keltner Kanalı’nın üst çubuğuna yaklaşmasıyla daha baskın hale geliyor, fiyatı artırıyor ve belki de bir çıkışa yol açıyor.

 

Sonuç olarak, ayıların kontrolü sürdürme çabalarıyla birlikte SUIUSD, artan pozitif momentum, yeşil mum çubukları ve Keltner Kanalı bantları tarafından gösterilen olası bir çıkış işaretiyle potansiyel bir tersine dönüş belirtisi gösteriyor.

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin