Substratum
Substratum, ayı piyasasında Ethereum tasfiyesine alternatif bir adım atıyor

Substratum, ayı piyasasında Ethereum tasfiyesine alternatif bir adım atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalar her geçen gün daha tehlikeli bölgelere doğru ilerledikçe birçok kripto para ani gerçekleşen toplu satışların kurbanı oluyor. Yeni bir gelişme olarak değerlendireceğimiz haberimiz ise bir ICO projesi olan Substratum ’un mevcut Ether varlıklarının potansiyel zararların telafi etmek için günlük işlemlere başlıyor olması ile ilgili.

Bir YouTube videosunda, Substratum ağından Justin adında bir kullanıcı, şirketin 17 Aralık Pazartesi günü şirketin token takası için kapılarını açtığını duyurdu. Şirket akıllı sözleşmesinin başlamasının ardından Ethereum ağı üzerinden grup işlemlerini başlatacak.

Eski kripto yeni kripto oluyor

Bu tarihten önce, yöneticiler toplu satış cüzdanlarında kalan tüm Ethereum tokenlerini yeni bir cüzdanına taşıyacaklar. Bir kişinin tokeni Binance üzerindeyse, yer değiştirme, borsa yoluyla doğal olarak meydana gelecek. Böylece müşterilerin endişelenmesine gerek kalmayacak. Bir müşterinin tokenleri airdrop için bir cüzdanda blokeli durumdaysa, herhangi bir işlem yapılmayacak.

Yeni tokenler müşterilerin cüzdanlarına aktarılırken tüm eski tokenler donmuş ve kullanılamaz hale gelecek.

Şirket ayrıca, iki ondalık basamaktan 18 ondalık basamağa geçiyor. Bu hareketin, temsilci işlemlerini daha hızlı ve verimli hale getireceğini iddia ediliyor. Akıllı sözleşme ise Quantstamp tarafından tamamen denetlenmiş durumda. Ayrıca bugüne kadar 120 milyon eski token yakıldı.

Aktif bir piyasa oyuncusu olacak olan Substratum ETH fiyatlarını sürekli takip edecek

Substratum artık, Ethereum’un önümüzdeki aylarda sürekli olarak test edilerek öneriler sunacak olan ve tam zamanlı çalışan bir trader ekibine sahip olacak. Hızı kesilmeyen ayı piyasasında ise Ethereum’un 60 dolara kadar inebileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yöneticiler şu an nakit para çekimini gerekli bir durum olarak görmezken sadece Ethereum’un bir kısmını alarak ticaret yapacaklar. Amaç ise bu düşüş piyasasında karşılaşılabilecek potansiyel fırsatları değerlendirip bir miktar gelir elde etmek.

livebitcoinnews

ICO projelerinin Ethereum tasfiyeleri hızlanıyor…. İşte son rakamlar

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin