Bitcoin satın almak artık daha kolay
Bitcoin satın almak artık daha kolay

Şu anda Bitcoin satın almak için iyi bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin güncel fiyat trendine bakan insanlar her zaman var. Tüm piyasalar değer kaybetmeye devam ettikçe şu anda Bitcoin satın almak için gerçek bir neden yok gibi görünebilir. Peki son zamanlarda uzman ve analistlerin belirttiği gibi gerçekten de şu anda Bitcoin satın almak için iyi bir zaman mı? Sizin için derlediğimiz bilgilerle bu soruya kendiniz karar verilebilirsiniz.

Bitcoin gerçekleri düz ve basit

Mevcut Bitcoin fiyatından bağımsız olarak, dünyanın önde gelen kripto para birimine yatırım yapmak çok fazla mantıklı görülmeyebilir. Birkaç ay önce 19.500 doların üzerine çıktıktan sonra fiyat şimdi 3.000 dolara kadar düştü. Kağıt üzerinde Bitcoin’i şimdi satın almak için pek çok önemli argüman olsa bile, varlığın buharı tükenmiş gibi görünebilir. Ancak analist ve uzmanlara göre, sonuçta bu düşük fiyatlar uzun süre devam etmeyecek.

Kripto analisti: “Bitcoin, 3.000 dolarlık ortalamanın etrafında dolaşıyor."

Analistlere göre, Bitcoin’in teknik yönleri, olumsuz baskıya rağmen değişmedi. Herhangi bir arz sınırı olmayan piyasadaki diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, 2140’a kadar sadece 21 milyon Bitcoin olacak. Fiili arz çok daha düşük olacak. Ayrıca binlerce BTC yıllar boyunca çok çeşitli nedenlerle kaybedildi.

Bitcoin bir para birimi olarak kullanışlı

Ek olarak, Bitcoin hala bir para birimi olarak kullanışlı görünüyor. Öncelikle medyaya göre bir yatırım ve spekülatif araç olmasına rağmen analist ve uzmanlara göre, bir miktar işlemsel değeri var. Sonuçta, Bitcoin’in ağı tüm kripto para birimlerinden günlük olarak en yüksek değeri alır. Bu, paranın kullanıldığını gösteriyor, ancak çoğu insanın görmek istediği kadar yaygın değil.

Bitcoin (BTC) tutan adreslerin dağılımı

Bu umut verici teknik yönlere rağmen analistlere göre, dipleri satın almak için doğru momentumu bulmak hala zor. Analist ve uzmanlara göre, hemen kâr elde etmek istemeyenler için, Bitcoin’i her zaman satın almak için iyi bir zaman. Çünkü kişinin sabrına bağlı olarak, yatırım er ya da geç kendini katlayabilir. Analist ve uzmanlara göre, uzun vadeli bir stratejiyi akılda tutanlar her zaman ödülleri kazanırlar.

Bitcoin satın almak artık daha kolay

Ayrıca, yıllar boyunca Bitcoin satın almanın daha kolay hale geldiğini de belirtmek gerekir. İster geleneksel borsalar, ATM‘ler, OTC pazarları, brokerlar, ister P2P platformları olsun, günümüzde seçenekler neredeyse sınırsız. Kurumsal oyunculardan da artan talep var. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda fiyatın bu gelişmelerden nasıl etkileneceğini tahmin etmek oldukça zor. Ayrıca bu yatırımcılar doğrudan Bitcoin’e yatırım yapmayabilir, daha çok aracı yatırım araçlarını kullanarak Bitcoin’e dolaylı yollardan yatırım da yapabilirler.

İşte Bitcoin fiyatına yönelik uzman görüşleri

Potansiyel bir yatırım stratejisi düşünürken her zaman olduğu gibi, tüm önceliklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz. Bitcoin’in teknik özelliklerine gelince, kıtlık talep oluşturur. Ancak Bitcoin, her şeyden önce bir işlem para birimi olarak tasarlandı. Bu kombinasyon analist ve uzmanlara göre, tek başına önümüzdeki yıllarda bazı ilginç pazar momentumları verebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin