Thomas Lee, Bitcoin hakkında konuştu.
Thomas Lee, Bitcoin hakkında konuştu.

Thomas Lee Bitcoin’in gerçeğe uygun değerini açıkladı: 14.800 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mayıs ayında Fonstrat’tan Thomas Lee, yıl sonuna kadar 25.000 dolarlık bir ralli öngörüyordu. Ve onun iyimser tahminlerine rağmen, Bitcoin şu anda 3.400 doların altında işlem görüyor.

Thomas Lee: “Bitcoin’in şu anki fiyatı önemli ölçüde çok düşük.”

Perşembe günü bir araştırma notunda Lee, aktif cüzdan adreslerinin sayısı, hesap başına kullanım ve tedarik kullanımı etkileyen faktörler göz önüne alındığında, Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 13.800 dolar ile 14.800 dolar arasında olduğunu belirtiyor. Analist, büyük ölçüde ICO’lardaki “erime” ve küresel ekonomideki genel bir düşüş eğilimi nedeniyle, pazarın yıl boyunca ciddi bir şekilde Bitcoin’i düşük tuttuğunu söylüyor.

Lee konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Gerçeğe uygun değer, Bitcoin’in şu anki fiyatından önemli ölçüde daha düşük. Fakat, Bitcoin’in şu anki fiyatını anlamak için geriye doğru inceleme yapılırsa kripto cüzdan sayısının 50 milyondan 17 milyona düşmesi durumu açıklayacak.

Analist yıl sonu fiyat tahminine sadık kalıyor

Kullanıcıların benimsenmesi ve Bitcoin’in varlık sınıfı olarak kabul edilmesi, 2018’in ötesine geçecek ana etkenler olacak. Lee Bitcoin cüzdanları, 4,5 milyar hesap sahibi Visa’nın yalnızca yüzde 7’sine yaklaşıyorsa modele göre, Bitcoin başına gerçeğe uygun değerin 150.000 dolar olduğunu vurguluyor. Lee konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Hedef fiyatları hakkında bize soru soran insanlardan sıkıldık.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin