Binance Streamr (DATA) kripto parasını platformunda listeliyor
Binance Streamr (DATA) kripto parasını platformunda listeliyor

Streamr (DATA) artık Binance’de

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance bugün Streamr (DATA) kripto parasını platformunda listelediğini duyurdu.

Binance Streamr (DATA) kripto parasını platformunda listeliyor

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ticaret için DATE/BTC ve DATA/ETH işlem çiftleri artık Binance’de mevcut. Kullanıcılar artık DATA’yı işlem için hazırlanırken borsaya yatırmaya başlayabilir.

Streamr yazım sırasında, %0,34 oranında artışla 0,11 dolar seviyesinden işlem görüyor. Streamr şu anda 77 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 145. sırada yer alıyor.

Streamr (DATA) artık Binance’de
Streamr (DATA) artık Binance’de

Streamr (DATA) nedir?

Streamr, gerçek zamanlı veriler için merkezi olmayan bir pazar yeri ve onunla sorunsuz şekilde çalışan araçlar geliştiriyor. Şu anda, dünyadaki veriler silolarda veya bir avuç dev şirket tarafından tutuluyor ve paraya çevriliyor. Veriler ya düşük ya da değeri, veri üreticisi ile sonuçlanmaz. Streamr ağında, veri sahipleri verilerini istedikleri gibi kullanabilir ve satabilir. Makineler ve insanlar veri alışverişi yapabilir ve gerçek zamanlı veriler etrafında bir ekosistem oluşturabilir.

Veriler, Streamr DATA tokeni tarafından teşvik edilen düğümlere sahip merkezi olmayan bir P2P ağında ilerler. Streamr ağı, kitlesel olarak ölçeklenebilir veri aktarımı için bir Blockchain agnostik arkadaşı ağı. Mevcut Blockchain ekosistemleri ödeme, kimlik ve erişim kontrolü için kullanılıyor. Pazar ve ağ altyapısına ek olarak Streamr, verileri keşfetmeye, kullanmanıza ve birleştirmeye yardımcı olacak görsel bir programlama ortamına sahip. Veri ham formda genellikle yararlı değil. Verileri bilgi ve otomasyona dönüştürmek için hesaplama gerekli. Veri akışları birleştirilebilir, toplanabilir, filtrelenebilir ve görselleştirilebilir. Eylemler, verilere yanıt olarak otomatik olarak alınabilir. Marketplace, ölçeklenebilir mesajlaşma altyapısı ve kullanımı kolay araçlar dahil olmak üzere araç seti ile Streamr, aynı anda merkezi olmayan verileri kullanılabilir hale getirir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin