steve wozniak

Steve Wozniak: Tüm Bitcoin’lerimi sattım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İskandinav İş Forumu’nda konuşan Steve Wozniak, sahip olduğu bütün Bitcoin’lerden  kurtulduğunu itiraf etti. Wozniak bunun sebebi olarak ise kripto para piyasasında kopan yaygarayı gösterdi.

ABD’li ünlü bilgisayar mühendisi ve Apple’ın kurucu ortaklarından Steve Wozniak, Bitcoin hakkında konuştu. Önceki yaz bir Bitcoin’in birim fiyatı henüz 700 dolarken Bitcoin aldığını ifade eden Wozniak, bunu denemek istediğini ifade etti. Daha sonra ise Bitcoin’in çılgın bir biçimde yükselerek 20 bin doları bulmasıyla beraber, bunun yeterli olduğunu düşünerek elindeki Bitcoin’leri sattığını belirtti.

Wozniak konuyla alakalı olarak Seth Godin ile beraber yaptığı soru cevapta şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin yukarı doğru yükseldiğinde kendime dedim ki “Sürekli olarak numaralara bakıp, numaraları önemseyen insanlardan birisi olmak istemiyorum”. Böyle bir şeye hayatımda ihtiyacım yok.

Steve Wozniak: Seyahat ederken kullandım

Ekim 2017’de Las Vegas’taki Money 20/20 etkinliğinde Wozniak, dijital para birimi Bitcoin’in ilk ortaya çıktığı zaman, hayran kaldı. Fakat şimdilerde Bitcoin’i bir ödeme aracı olarak kullanılacağı konusunda yanıldığını belirtiyor. Wozniak şunları söyledi:

Amacım Stockholm gibi bir yere seyahat etmekti, sadece Bitcoin kabul eden lokantalara ve otellere gidip, seyahat ederken yalnızca Bitcoin’i kullandım. Bu hafta başlarında Amerikalı milyarder George Soros kripto para birimlerini tipik bir balon ve bir çeşit yanlış anlama üzerine kurulu bir spekülasyon olarak adlandırdı.

Sputnik News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin