EQUI Global şirketi nasıl çalışır?
EQUI Global şirketi nasıl çalışır?

Steve Wozniak, kripto odaklı EQUI Global şirketinin kurucu ortağı oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, EQUI Global’in kurucu ortağı olarak resmen ilan edildi. EQUI Global, risk sermayesi sektörünün çalışma şeklini değiştirmek için Blockchain teknolojisini ve kripto para borsalarını kullanmayı uman bir şirket.

EQUI Global şirketi nasıl çalışır?

Esasen, EQUI Global’in hedeflediği şey, kurumsal olmayan yatırımcıların, KOBİ’lerin kripto likiditesine yatırım yapmalarına izin vermek. Bu şirket nasıl çalışır? Yatırımcıların bir VC fonuna alım yapması gibi, fakat daha büyük likidite ve esneklik anlamına gelen büyük kripto para birimi borsalarında işlem görebilen EquiTokens’i satın alabilmeleridir.

Wozniak, diğer risk sermayesi firmalarının da benzer bir model izlemesi ve tüm sanayiyi sarsmasını umuyor. Wozniak, bu şirketin kurucu ortağı olarak Doug Barrowman ve Baroness Michelle Mone’ye katılıyor. EquiToken, Ethereum Blockchain’inde yaşayacak. Wozniak konuya yönelik şunları söylüyor:

Sonuç olarak, misyonumuz yarının Blockchain ve teknoloji yıldızlarını aramak, desteklemek ve finanse etmek. EQUI bir oyun değiştirici.

Bu gelişme özellikle de VC alanına yatırım getirebilir

Bu, daha geniş bir kitleye, özellikle de VC alanına yatırım getirebilir. Başarılı olursa, müşterilerin VC fonlarına şu anda Bitcoin’e yaptıklarından daha kolay yatırım ve ticaret yapabileceği anlamına gelir. Gerçekten heyecan verici bir gelişme.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin