ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 16 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 16 Ekim fiyatı için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetliyoruz.

  • Ethereum dün piyasa giren ani fon girişi ile 240 dolara kadar yükseldikten sonra 216 dolar seviyesine geri döndü.
  • Gün içerisinde satışların devam etmesiyle de ETH fiyatı saatlik 200 HO desteğine kadar geriledi.
  • 207 dolar seviyesi görüldükten sonra ise ETH/USD paritesinde hafif yönlü yukarı bir hareket başladı.

Öncelikle belirtmek gerekir ki şu sıralar kripto para borsalarında farklı fiyatlar görüyoruz. Fiyat hareketlerini takip ettiğimiz Bitfinex borsası ile CoinMarketCap verilerinin farklı kripto fiyatları gösterdiği görülüyor. Buna göre Bitfinex’de ETH yazım esnasında 216 dolar seviyesindeyken, CoinMarketCap’de 211 dolar seviyesinde gözüküyor.

Ethereum 16 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum güne 210 doların üzerinde başlarken, sabah saatlerinde bir miktar yükseliş ile fiyatını 215 doların üzerine taşıdı. Düne göre oldukça düşük hacimde işlem gören ETH/USD paritesi, 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerinin üzerinde kalarak pozitif bir görünüm sergiliyor.

Özellikle dünkü yükseliş her ne kadar rallinin devam etmesi şeklinde sonuçlanmasa da Ether’in uzun bir süredir geçemediği 200 dolar barajını aşmasını sağladı. Böylece ETH fiyatı 210 doların üzerine oturmuş oldu.

Gün içerisinde olası bir düşüş hareketinde ise şu an aynı seviyelerde bulunan 100 ve 200 hareketli ortalamaların önemli birere destek noktası olacağını görüyoruz. Bu seviyelerin aşağı yönlü kırılması fiyatın yeniden psikolojik destek noktası 200 dolara olan hareketini görebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD’nin negatif bölgedeki hareketli kısa vadeli satışları destekler nitelikte. Stokastik göstergesi de aşırı alım bölgesinden dik bir şekilde aşağı inişi saatlik satışların devam edebileceğini gösteriyor. Yatay seyreden RSI ve CCI göstergeleri de trendin durgun pozisyonu temsil eder şekilde hareket ediyor. Göreceli güç göstergesinin eğilim göstereceği yön ETH/USD paritesinin gün içi yönünü tayin etme için belirleyici olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin