Stellar (XLM)
Stellar (XLM) bu 3 ortaklıkla Ripple’ın önüne geçecek

Stellar (XLM) bu 3 ortaklıkla Ripple’ın önüne geçecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılı tam anlamıyla muazzam bir piyasa performansı gösteren Stellar’ın (XLM)  yılı olmuştu. 2018 yılında dip gören kripto para piyasası ise yılbaşından beri yeni düşüşlere sahne oldu. Her ne kadar bazı dengesiz coinler batmış olsa da, Stellar (XLM), ayı piyasası geride kaldıkça, kayda değer bir iyileşme sergileyerek en büyük coinler arasında yer alıyor.

Gelecek Lightning Network’un devreye sokulmasının ardından tekrar aydınlanabilir. SDEX ayrıca, ekosistemin şekillendirilmesinde Jed McCaleb ve Co.’nun platformun kendi potansiyeline ulaşması için yollar aramasında büyük rol oynayacaktır.

2017 yılında XLM, en iyi kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıkarak% 14,000’den fazla artış kaydetti. Çevresindeki ilginin çoğunu, sınır ötesi işlemleri birkaç günden birkaç saniyeye kadar düşürerek işlem tamamlama için harcanan süreyi büyük ölçüde azaltma vaadine borçludur.

Ama hepsi bu değil. kripto dApp’lerin ve akıllı sözleşmelerin oluşturulmasına ve yürütülmesine de  izin veriyor. Bir kullanıcıya göre, şu üç şey oldukça önemlidir: Daha hızlı işlemler, aşırı düşük ücretler ve güvenli ve sağlam bir ekosistem. Bütün bunlar, bir projenin ilgi çekmesine ve nihai olarak benimsenmesine ulaşmak için ihtiyaç duyulan bileşenlerdir.

Bu üç ortaklık Stellar (XLM) ‘nin kabul edilirliğini önemli ölçüde arttıracak

XLM’yi araştıran herkes, coinin hala yükselme potansiyeli olduğunu söyleyecektir.  Ancak, pazarda ne olacağı ile ilgili düşüncelerin belirleyici olması muhtemel olduğundan, her şeyin ardındaki itici güç olabilir. Coin’in itici gücü ise, bankalar ve diğer finansal kurumlar etrafında varlığını hızlıca hissettirebilecek çok sayıda ortaklıktır. Bu konuda açık sözlü olmak gerekirse, Stellar gibi kripto paraların mainstream  alanına girebilmeleri için ortaklıklara ihtiyacı vardır.

Yani, 37’den fazla resmi ortaklık ve kriptoyu destekleyen şirketler arasında en büyük etkiye kim sahip? Sorusunun cevabı kesinlikle Stellar Lumens’dir.

Stellar’ın zirve yürüyüşünde yapmış olduğu ortaklıkların daha az rol oynadığını söylemek haksızlık olur. Hepsi, daha büyük bir resmin içinde yer almasına rağmen, aşağıdaki üç şirket, Lumens’in zirve yolculuğunda aslan payına sahiptir.

IBM ortalıklığı

Stellar’ın bankacılık sistemini fethederek, paranın sınırların ötesine nasıl geçtiği konusunda devrim yapmasını, onun hırsı olarak görebiliriz. IBM ile yapılan anlaşma ilk başta oldukça dikkat çekmiş olabilir. Bu, Blockchain sektöründe aktif bir rakibi olduğu konusunda bilinen bir gerçektir. Bununla birlikte, yazılım devinin Stellar’ın dahil olduğu sınır ötesi ödemeler ekosisteminde yükselmesini sağlayabileceği ortaya çıkmıştır. Son zamanlarda ise bazı merkez bankalarının Stellar’a sahip olma yollarını araştırıldığına dair duyuru, Stellar Lumens’i XRP’ye karşı çok güçlü bir pozisyona soktu. Bu anlaşmanın detayları kesinleştiğinde ve pürüzler giderildiğinde, Stellar üstel bir büyüme yaşayabilir.

Stellar (XLM) ‘ye Deloitte desteği

Stellar, 2016 yılında Deloitte ile ortaklık kurdu. Duyuru yapan firma, amacının, dijital bankacılığın yol açtığı gündelik zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olmak olduğunu belirtti. Firma, XLM’nin Fortune 500 şirketlerinin yüzde 80’inden fazlasına sahip olan bazı müşterileri tarafından benimsenmesinin ortaklıkta etkili olduğu da dile getiriyor. Stellar’a ait danışmanlık hizmetleri sunmanın yanı sıra, firma tüketicilerin Blockchain kullanımını anlamalarını sağlamada da hayati öneme sahiptir. IOS telefon uygulaması ve web portalı gibi yenilikçi uygulamalarla, firma Lumens’in müşterilerine sunduğu büyümeye yardımcı oluyor.

Stellar Lumens ICICI Bank ile Hindistan piyasasına açılacak

Hindistan Sanayi Kredi ve Yatırım Kurumu (ICICI), Hindistan’da bulunan üst düzey bankacılık ve finansal hizmet sağlayıcısıdır. Batıda bilinirliği az olan bir banka ile kurulan bu ortaklığa herkes şüphe ile bakmıştı. Stellar ile bu Hindistan merkezli bankanın arasındaki 2016 yılında kurulan ortaklık Stellar için çok önemli olabilir. Hindistan, çoğu bankada olmayan, dünyanın en büyük nüfuslarından birine sahiptir. Bu nedenle, Lumens, banka hesabı olmayan kitle için banka işlemleri içeren faaliyetlerde hayati bir köprü niteliği taşıyabilir. Anlaşma, Stellar’ın popülasyonu kripto para birimine yeni girmeye başlayan kazançlı Hindistan piyasasına doğru ilerliyor olabilir.

Saygı duyulacak bir dizi ortaklıkla birlikte Stellar (XLM), adımlarını sağlam ve doğru atıyor. Aynı zamanda  kitlesel adaptasyon yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Ripple (XRP) ile rekabetlerinin nasıl olacağını izlemek ilginç olacaktır.

stocksgazzette

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin