2018'in en iyi 4 Ripple cüzdanı
2018'in en iyi 4 Ripple cüzdanı

2018’in en iyi 4 Ripple cüzdanı: Cüzdan seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pek çok faktörü ele alarak düzenlediğimiz bu yılın en iyi 4 Ripple cüzdanı listemize hoş geldiniz.

Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto paraları arasında üçüncü sırada yer alan Ripple, teknolojisiyle hayran bırakmaya devam ediyor. Zira o, hem bir kripto para birimi hem de merkezsiz bir Blockchain para transfer ağı.

Haberin yazılış anında 33,737 milyar dolarlık piyasa hacmiyle dikkat çeken Ripple, dünya genelinde pek çok yatırımcının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Peki yatırımcılar, XRP’lerini nerede saklıyor? En güvenli Ripple cüzdanı hangisi? Hangi cüzdan en iyisi? Gelin bu soruların cevaplarına hep birlikte bakalım.

Ripple cüzdanı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

En iyi 4 Ripple cüzdanı listemize geçmeden önce, bir Ripple cüzdanı seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini inceleyelim. Buradan edindiğiniz bilgileri yalnızca Ripple cüzdanı seçerken değil, tüm kripto para cüzdanları için kullanabilirsiniz.

1- XRP uyumu

XRP’lerimizi depolamak istediğimiz cüzdanın ilk olarak, tabii ki XRP uyumu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor. Kötü bir sürprizle karşılaşmamak için herhangi bir cüzdanı indirmeden önce, XRP depolaması sağladığından emin olmak için yeterince araştırma yapmalısınız.

2- Güvenlik

Hepimiz maddi varlıklarımızın güvende olmasını isteriz. Dolayısıyla seçeceğimiz cüzdanın bize maksimum güvenlik sağlaması önemlidir. Seçeceğimiz cüzdan, kripto paralarımızı hackerlardan korumak adına yeterli güvenlik özelliklerine sahip olmalı. En iyi cüzdanlar, anahtarların kontrolünü tamamlamanızı sağlayanlardır.

3- Kolay kullanım

İşlevleri dolayısıyla kripto para cüzdanlarının kullanıcı dostu bir arayüze ve kolay kullanılabilen bir sisteme sahip olması gerekir. Kullanıcılarını menüler arasında boğmayan ve gerekli kolaylığı sağlayan cüzdanlar, her zaman bir adım öndedir.

4- Komisyonu yormamalı

Çoğu Ripple cüzdanı işlem başına 20 XRP komisyon alıyor. Seçeceğimiz cüzdanın komisyon oranlarına bu bağlamda dikkat edersek hem dolandırıcılıktan korunmuş, hem de yüksek komisyonlarda boğulmamış oluruz.

Ripple cüzdanı seçerken dikkat etmemiz gerekenler kısmını tamamladığımıza göre, şimdi yılın en iyi Ripple cüzdanları hangileriymiş, gelin inceleyelim.

2018’in en iyi 4 Ripple cüzdanı

Ledger Nano S

Çoklu kripto para donanım cüzdanı Ledger Nano S, Ripple XRP coinlerinizi depolamanıza olanak tanıyor. Şu an yaklaşık 95 dolardan alıcı buluyor.

Ledger Nano S
Ledger Nano S

Donanım aracı son derece küçük ve kompakt bir yapıda, dolayısıyla bir USB bellek gibi gittiğiniz her yere taşıyabiliyorsunuz. Bilgisayarınıza USB bağlantısı aracılığıyla bağlamanız yeterli. Üzerindeki OLED ekran aracılığıyla işlem esnasında veya bağlantı koptuğunda anlık bildirimleri görebiliyorsunuz. Ayrıca üzerindeki tuşlar aracılığıyla işlemleri onaylıyorsunuz.

Ledger Nano S, güvenliği ise bir PIN kodu aracılığıya sağlıyor. Bunun yanında cüzdanınızın kaybolması veya çalınması durumunda endişelenmenize gerek yok zira bu cüzdan bilgilerinizi yedekliyor ve kurtarıyor.

Toast Wallet

Toast Wallet
Toast Wallet

Ripple XRP coinlerinizi depolayabileceğiniz en iyi masaüstü cüzdan olarak gösterilen Toast Wallet; iOS, Windows, Android, Linux ve Mac sistemleriyle uyumlu bir açık kaynak cüzdanı.

Arayüzü hayli kullanıcı dostu olan bu cüzdan, başlangıç seviyesindeki yatırımcılar için bulunmaz nimet. Ayrıca tamamen ücretsiz ve işlem ücreti de almıyor.

Abra Wallet

Abra Wallet
Abra Wallet

Kripto para ticareti için hazırlanan bir mobil uygulama olan Abra Wallet, ayrıca XRP depolamanıza olanak tanıyor.

Bu cüzdanın belki de en dikkat çekici özelliği, fiat paralarınızı XRP cinsinden depolayabiliyor olmanız.

GateHub

GateHub
GateHub

Ripple XRP’lerinizi depolamanıza olanak tanıyan bu çoklu kripto para web cüzdanına Ripple’ın resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Kullanım kolaylığı bakımından son derece başarılı olan GateHub, gerçek zamanlı XRP/USD fiyatlarını da sağlıyor.

Ripple (XRP) 2018 grafiği

Coinmarketcap verilerine göre haberin yazılış anında 0,84 dolarlık değere sahip olan Ripple (XRP), 34 milyar dolara yaklaşan piyasa hacmiyle dikkat çekiyor.

Ripple’ın 1 Ocak – 21 Nisan 2018 grafiği şu şekilde:

Ripple (XRP) 1 Ocak - 21 Nisan 2018 grafiği
Ripple (XRP) 1 Ocak – 21 Nisan 2018 grafiği

Grafikten de görüldüğü üzere Ripple bu yılki zirvesini 3,75 dolar ile 4 Ocak tarihinde yaşadı. Diğer kripto para birimleri gibi Ripple da benzer tarihlerde serbest düşüşe geçti ve an itibarıyla 0,84 dolardan işlem görüyor.

Peki siz Ripple XRP coinlerinizi hangi cüzdanda saklıyorsunuz? Cüzdanınızı seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin