Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Stellar (XLM) fiyatı, Kasım ayı sonundaki dalgalanmanın ardından düzeltmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar (XLM) fiyatı, 2020 Aralık ayının başlarında başlayan düzeltmenin devam etmesi ile 2021’e girdi. Hareket, fiyatın 0,0821 $ ‘dan 0,2222 $’ a yükseldiği Kasım ayı sonlarında çok hızlı bir fiyat artışının ardından geldi. O zamandan beri, aşağı doğru dönüyor.

Stellar, 2020’de çok olmasa da bazı fiyat dalgalanmaları gördü. Geçen yıl Ocak ve Şubat ayının başlarındaki fiyat artışını izledi, ancak 14 Şubat’tan sonra ve ardından Mart ortasında bir kez daha düştü.

Mart ayından bu yana, fiyatı kademeli olarak toparlanıyor – kısa patlamalar ve ardından çoğunlukla yatay bir ticaret dönemi. Eylül ayı başlarında bir düşüş daha gördü, bunu 20 Kasım’a kadar nispeten huzurlu bir dönem izledi.

Stellar dalgası ve düşüş

20 Kasım’da Stellar fiyatı yükseldi ve 5 günlük muazzam bir artışla 0,2222 $ fiyatına ulaşmasını sağladı. Artışı, yalnızca fiyatın bir kez daha yükselmesi ve bir kez daha 0.21 $ ‘ın üzerine çıkması için 0.1529 $’ a güçlü bir düzeltme izledi.

O zamandan beri, fiyat düşüyor, 0.2 $, 0.18 $, 0.17 $ ve 0.15 $ ‘lık küçük destek seviyeleri tarafından kısaca durduruldu. Bu son seviyeye 9 Aralık’ta ulaşıldı ve bundan sonra, fiyat bir kez daha yükselmeye başladı ve tüccarların bir kez daha Stellar’ı satın almak için acele etmesine neden oldu.

Bu, 0,2 $ ‘a kadar son bir artışa yol açtı, ardından XLM daha da düşmeye devam etti ve sonunda 31 Aralık 2020’de 0.1258 $’ a düştü.

1 Ocak’ta, fiyat 0.135 $ ‘lık bir dirençle durdurulmasına rağmen hafif bir toparlanma gördü, dün saat 18.00 civarında kısaca kırdı, ancak direnç sonunda reddetti. Yazının yazıldığı sırada, 2 Ocak, fiyat hala 0,135 doları aşmaya çalışıyor ve direnç hala sağlam duruyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin