Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin, Bitcoin rallisine katılıyor: Altcoin’de artış dikkat çekici

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin iki haftadan fazla bir süredir yükseliyor ve fiyatı sadece 2017 rekoru ATH’yi aşmakla kalmadı – bir dizi yeni dönüm noktasına ulaştı. Son olarak, BTC, 30.000 dolar bandına hızla girerken, Dogecoin (DOGE), dün % 50 artışla ralliye katılan altcoin oldu.

Dogecoin fiyatı Bitcoin ile birlikte patladı

Doge, 16 Aralık civarında – aynı zamanda Bitcoin’in 20.000 $ seviyesini aştığı sırada – dalgalanmaya başladı. Kripto para, 10 gün içinde 0,0032 dolardan 0,0052 dolara çıktı. Ondan sonra, dalgalanmadan önceki seviyeye neredeyse geri götüren bir düzeltme gördü, sadece onu 0,0046 dolara kadar geri alan bir toparlanma gördü.

Kripto para daha sonra 24 Aralık ile 31 Aralık arasında yatay işlem gördü, sadece 1 Ocak’ta dün büyük bir fiyat artışı yaşadı. Yaklaşık 0,0047 dolardan başlayan DOGE, daha önce Eylül 2018’de gördüğü bir seviye olan 0,0076 dolara fırladı.

Bu ralli, DOGE’nin piyasa değerine göre ilk 100 kripto arasında en iyi performans gösteren kripto para olmasını sağlarken, 1 Ocak için günlük hacmi 700 milyon doları aştı.

DOGE büyümeye devam edebilir

Dogecoin rallisi pek çok yatırımcı için sürpriz oldu. Dalgalanmadan önce DOGE, Ethereum Classic’e (ETC) karşı pozisyonunu kaybetmek üzereydi. Ancak, dalgalanma bunu değiştirdi ve tokenin ETC’yi geride bırakmasına izin verdi.

Artış bir sürpriz olsa da, birçok kişi yatırımcıların bunun beklenmesi gerektiğine inanıyor. Sonuçta, DOGE geçmişte büyük rallilere katıldı ve kripto para birkaç yılda bir etkileyici bir fiyat artışı görüyor.

Şu anda, kripto paranın 900 milyon doların hemen altında bir piyasa değeri var, ancak bir noktada 1 milyar dolara oldukça yakın. Doge, önceki yükselişlerde olduğu gibi davranmaya başlarsa, yükselişine devam edebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin