featured
Decred (DCR) fiyatı Consensus 2018 tanıtımı ile patlama yaptı

Decred (DCR) fiyatı Consensus 2018 tanıtımı ile patlama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Decred coin yükselişi, Consensus 2018 konferans ile aynı zamana denk gelerek, yeniden 100 dolar seviyelerini gördü. Coin haftalardır bu seviyelere ulaşamıyordu.

Decred (DCR), önde gelen coinlerden biri olarak kendini daha iyi konumlandırmak için daha fazla girişimde bulunuyor. Adil bir piyasa fiyatının ise daha yüksek olması gerektiğine inanılıyor. DCR pazar fiyatının, ekibinin New York’taki Consensus 2018 konferansında yaptığı faaliyetlerden dolayı daha fazla destek aldığı görülüyor.

Geçtiğimiz gece ise DCR yüzde 11 net artış sağlayarak, fiyatını 100,07 dolar üzerine taşımayı başardı. Fakat istikrarlı hacmi ile geçen bahardaki Bitcoin zirvesini tekrarlamaya hazırlandığı gözüküyor.

decred

Decred projesi, sürekli bir gelişim hızına ve düzenli güncellemelere sahip bir proje olarak biliniyor. Fiyatı, geçen yılın sonbaharında 30 dolardan başlayarak istikrarlı şekilde artış göstermiştir.  Aynı zamanda Consensus 2018 konferansında yer alan coinin ekibinin varlığı, fiyatlara kısa vadeli bir destek sağladığını söyleyebiliriz.

Ancak DCR ağında “hashrate”ye ilişkin olarak daha az görünür çalışmalar bulunuyor. Aynı zamanda Decred’in belli bir şöhret kazanması ise ASIC madencilerinin de ilgisini çekti. Decred’ın cezp ettiği büyük varlıklardan biri ise önemli bir Bitcoin madencilik firması olan F2Pool.

coin için olan hashrate,  geçen ay içinde iki kattan fazla artarak 7.950.24 TH/s oldu. Geçmişte, Decred “hashrate”i o kadar düşüktü ki, takıma göre, ağları sadece 15 ASIC makinesi yönetiyordu.

Fakat şimdi, “madenciler parayı takip eder” mantalitesi devreye girerek, Decred’ın fiyatını olumlu etkileyebilecek bir talep görüyor.

Decred (DCR) popülaritesi ile madencilerin de ilgisini çekti

Decred topluluğuna göre, ASIC madencilerinin gelmesi fiyatını düşürmeyecek. DCR, coinlerin yalnızca maddi olarak değil, aynı zamanda ödüller için toplandığı çift katmanlı bir ağ özelliğine sahip. Bu nedenle, madenciler de doğrulama düğümleri konumunda bulunuyor. Geçmişte, coin, GPU madenciliğindeydi. Ve küçük ölçekli madenciler düzenli olarak satışta bulundu. Bu durum ise fiyat üzerinde aşağı yönlü bir baskı yarattı.

Bazıları Decred projesinin hala temel olarak değerinin altında olduğuna inanıyor. Şimdilik, coin, Litecoin (LTC) veya Bitcoin Cash (BCH) kadar önem kazanmasa da güçlü bir toplulukla yıllarca hayatta kalmayı başardı. Decred ayrıca Bitcoin ve Litecoin ağları ile atomic swap üzerinde çalışan birkaç coinden biridir.

cryptovest

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin