Stellar: SDF, 2021 için en önemli öncelikleri açıkladı, akıllı sözleşme işlevini inceliyor
Stellar: SDF, 2021 için en önemli öncelikleri açıkladı, akıllı sözleşme işlevini inceliyor

Stellar (XLM) Bitcoin Cash’i (BCH) tahtından etmek üzere

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinmarketcap.com kullanıcıları, çevrimiçi platformun, Bitcoin Cash‘in (BCH) asıl sıralamasını devam eden Hash savaşlarında ABC cephesine atamayı seçtiğini fark etti. Binance gibi diğer platformlar, iki cephe arasında sırasıyla BCHABC ve BCHSV atayarak ayırmayı seçtiler.

XLM, Coinmarketcap’te BCH’yi geçiyor

Hangi Bitcoin Cash’in şu anda Coinmarketcap.com’da izlendiğini  açıklayan yukarıdaki bilgiler ışığında bugün gün içerisinde bir ara Stellar’ın (XLM) BCH’yi 4. Sıradaki yerini ele geçirdiğini gördük

XLM, 4. Sırayı daimi olarak ele geçirebilecek mi?

Yazımızın yayına hazırlandığı esnada yaptığımız hesaba göre iki kripto varlık arasında sadece 197,7 milyon dolarlık sermaye farkı bulunuyor. Bu miktar, bugün piyasaların muazzam ölçüde değer kaybettiği göz önüne alındığında, önemli ölçüde küçük kalıyor. BTC, CMC’ye göre 4.348 dolar seviyesinde ve toplam piyasa kapitalizasyonu yeni düşük seviyesi olan 140,5 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde aşağıdaki iki durumun oluşması ise muhtemel görünüyor

Öncelikle, XLM, kripto pazarının hafta sonu işlemlerinde daha da düşme ihtimaline göre  4. Sırayı yeniden elde edebilir. Zira bu tarz düşüş hareketlerinde, XLM ve XRP’nin mevcut piyasa kargaşalarından en az etkilendiği daha önce de görülmüştür. Bu nedenle Stellar’ın (XLM) 4. Sırayı ele geçirip orada kalma durumu hafta sonu  büyük olasılık olarak duruyor.

İkinci durum, 22 Kasım’daki Şükran Günü tatilinden sonra pazarın biraz iyileşme ihtimalinin olması durumudur. Tatili değerlendiren pek çok traderin işlem hacimlerini düşürdüğünü söylenebilir. Diğer yandan tüm dünyayı etkileyen “black friday” adı altındaki indirim çılgınlığını kripto piyasalarına uyarlayan aşağıdaki gibi bir görüş tüm piyasaya yayılabilir. Öyle ki tüm coin ve tokenlerin tüm zamanların en yüksek fiyatlarından yüzde 70 ila 90 arasında indirimli bir fiyatta bulunuyor.

https://twitter.com/Binoption_Net/status/1065801037330542593

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin