Stellar Lumens (XLM)
Stellar (XLM), protokol güncellemesinden sonra % 100 fiyat artışı ile uyanıyor

Stellar son gelişmeler ile parlamaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), ilk 10’daki kripto paraların negatif seyrettiği bir günde yükselişi ile dikkat çekiyor. Diğer önemli kripto paralar stabil konumdayken piyasada yatay bir görünüm izleniyor. Hafta sonu düşük hacimde seyreden piyasa sermayesi ise şu an 135 milyar doların altında seyrediyor.

7 Mart tarihinde Alman finans medya kuruluşu Börsenmedien AG, mikro ödeme çözümleri sunan ve Stellar, Aergo ve Aeternity ile Blockchain projeleri olan kripto şirketi SatoshiPay’i satın aldı. Böylece ortaklık ile Stellar’ın Blockchain teknolojisi, medya kuruluşunun, okuyucudan yayıncıya para göndermek için SatoshiPay’in ödeme çözümünü kullanarak, makale başına bir ödeme planı başlatmasına olanak tanıyor.

Stellar Development Foundation ayrıca, SatoshiPay cüzdanını kullanarak Börsenmedien AG’nin medya platformunda içerik satın almalarına olanak tanıyan yeni okuyuculara ücretsiz kredi sağlayacak. Bu adaptasyon algısı ile XLM tokeni son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 15 artış gösterdi.

Stellar Lumens 1 sent direncini kırdı

Söz konusu duyurudan önce de Stellar Lumens’in fiyatı yükseliş eğilimindeydi. Bu ivmenin devam etmesi ile XLM, kritik bir direnç noktası olan 0,1 doların üzerine çıkmış oldu.

Kripto paraların piyasa sermayelerine göre elde edilen sıralamasında ise Stellar Lumens tokeni bu son hamle ile kendine 7. Sırada yer buluyor. Hemen arkasındaki Binance Coin’in durgun seyretmesi ile şu an bu coinin önüne geçen XLM ile arasında 25 milyon dolar gibi düşük bir sermaye farkı bulunuyor. Buna göre sıralama gün içerisinde değişiklik gösterebilir.

XLM tokeninin piyasa sermayesi hafta sonu başlangıcında 1,71 milyar dolar seviyesinde seyrediyordu. Bu son gelişmeler ile birlikte sermayesine yaklaşık 300 milyon dolar daha ekleyen Stellar’ın piyasa sermayesi şu an 2 milyar 60 milyon dolar civarında bulunuyor.

Kripto para borsalarına baktığımızda ise Çin kripto para borsası ZB.com’un XLM/USDT işlem çiftlerinde yüzde 9,67 oranı ile en çok hacme sahip olduğunu görüyoruz. Onun ardından XLM’nin en çok işlem yapıldığı ikinci borsa ise Binance olarak görülüyor. Binance’de şu an XLM/BTC işlem hacimlerinin yüzde 9,46’sı gerçekleşirken XLM/USDT işlemlerinin yüzde 8,23’ü gerçekleşiyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin