Stellar Lumens (XLM),

Stellar Lumens (XLM), son ayı darbesinden sonra toparlanmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalar, kripto para birimlerinin yükseliş eğilimlerinin tersine dönmesiyle birlikte 29 Ekim’de aniden aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Özellikle Stellar Lumens (XLM) 29 Ekim’de 0,2322 dolar seviyesinden işlem görüyordu ve piyasada düşüş eğilimi başlamadan önce 0,2256 dolar seviyesine geriledi. Daha sonra piyasadaki düşüşle birlikte fiyat 0,2235 dolara kadar düştü.

Stellar Lumens’in 24 saatlik fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Stellar Lumens’in 24 saatlik fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Stellar Lumens (XLM), son piyasa trendini tersine çevirmeye çalışıyor

Yazım sırasında kripto para %1,7 oranında düşüşle 0,22 dolardan işlem görüyor. Stellar Lumens şu anda 4,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. en büyük kripto para birimi. Stellar Lumens  haftalık olarak %4,48 oranında düşüş yaşadı. 23 Ekim’de fiyat 0,2457 dolar seviyesinde kaldı ve 0,2235 dolar seviyesine düştü. Stellar Lumens’in piyasa değeri 4,6 milyar dolardan 4,2 milyar dolara düştü, yani 400 milyon dolarlık büyük bir düşüş oldu ve fiyat şimdi 0,2256 dolara yükseldi.

Stellar Lumens’in haftalık fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Stellar Lumens’in haftalık fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Neredeyse tüm diğer kripto paralar aynı kaderi paylaştı. Bitcoin 29 Ekim’de %2,08 oranında düşüş yaşadı, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum ise %3,45 oranında düştü. XRP %3,10 oranında ve Bitcoin Cash ise %4,86 oranında değer kaybetti. Piyasa, Bitcoin’in çöküşünden bu yana sağlamlaşıyor. Bu, oldukça uzun bir süre içinde, dominant yatay pazarda gördüğümüz en büyük aksiyon.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin