Binance Coin (BNB), eToro Borsası’nda listelendi
Binance Coin (BNB), eToro Borsası’nda listelendi

Binance Coin (BNB) artık eToro’da da mevcut

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin (BNB) resmi olarak başka bir borsaya eklendi. Ayrıca sadece bir kripto para birimi borsası değil, bir sosyal ticaret ve varlık aracılık şirketi olan eToro platformunda listelendi.

Binance Coin (BNB), eToro Borsası’nda listelendi

eToro, bugün ticaret için platformda resmi Binance tokenini listeledi. Binance ve eToro, listeleme öncesinde konuya yönelik duyuruyu yaptı. Binance, konuya yönelik şunları söyledi:

eToro, yatırımcılara ve trader’lara fiat kullanarak alım satım yapmak için şimdi BNB’de sunuyor. Kripto paramızın uzun vadeli yarar sağlama inancımızı paylaşan eToro’da listelenmesinden dolayı heyecan duyuyoruz.

eToro ise konuya yönelik şunları söyledi:

Size bunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Binance Coin artık eToro’da mevcut.

Binance Coin (BNB)
Binance Coin (BNB)

Binance Coin yazım sırasında, %2,36 oranında düşüşle 9,38 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi şu anda 1,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14. sırada yer alıyor.

Bu listeleme, Binance için olduğu kadar kitlesel kabul için de büyük bir adım

eToro şu anda piyasadaki en popüler sosyal ticaret ve yatırım platformlarından biri ve borsanın Binance Coin’i eklenmesi Binance için olduğu kadar kitlesel kabul için de büyük bir adım. Binance CEO’su, eToro’nun küçük bir komisyoncu olmadığını vurgulayarak, Binance Coin’i listelemesinden dolayı borsaya teşekkür ediyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1057080443894296576

Yatırımcılar artık fiat kullanarak eToro platformunda BNB tokeni satın alabilirler. Binance, yerel tokeninin böyle popüler bir borsada kullanıldığını görmekten memnuniyet duyacak.  Ayrıca bu listeleme Binance Coin’in popülaritesini de arttıracak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin