Stellar Lumens (XLM)
Stellar (XLM) 15 ayın en düşük seviyesini gördü

Stellar Lumens (XLM) piyasaya alarm veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM) şu anda piyasa değeriyle 8. sırada yer almakta. Performansı, düşüş piyasasından büyük ölçüde etkilendi ve büyük bir fiyat düşüşüyle karşı karşıya kaldı. Stellar son 24 saatte %3,94 oranında bir düşüş gördü ve bu durum kripto paranın 7 günlük ortalamasına da yansıdı. Bu durumuyla Stellar Lumens (XLM) piyasaya alarm veriyor!

Stellar Lumens (XLM) piyasaya fiyat düşüşüyle uyarı veriyor

Stellar’ın piyasa değeri bu hafta büyük bir darbe aldı ve 7 milyar dolar seviyesinin altına düştü. Geçen ay Stellar’ın piyasa değeri beklentilerin ötesinde bir artışa sahne oldu. Piyasa değeri 5 milyar doları aştı ve şimdi ise 8 milyar doların altına düştü.

Stellar’ın performansı sadece bugün düşük değil, 7 günlük ortalamada  da aynı durum söz konusu. Son bir hafta içinde kripto para ortalama %13,47 oranında azaldı. Yolculuğa geri dönme çabaları, son 7 günde sadece bir kaç saat süren ve genel tabloya yansımayan bir dalgalanmada olduğu kadar başarılı olmadı. Genel resim aşağıya doğru hareket ediyor. Stellar’ın son 7 günde karşılaştığı en düşük piyasa değeri 6,6 milyar dolar. Topluluk, düşüşün ardından dün kripto paraya yönelik endişelerini dile getirdi. Bir kripto para yatırımcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Çocuklar, Stellar büyük bir kayıp sonucu acı çekiyor! FOMO’yu gerçek paramı kaybetme korkusundan daha çok tercih ederim.

Stellar Lumens (XLM) piyasaya alarm veriyor!
Stellar Lumens (XLM) piyasaya alarm veriyor!

Stellar potansiyeli ile bu durumu düzeltebilir

Stellar’ın bir sıra üstünde yer alan Cardano da son 24 saatte ve 7 günlük ortalamada çift haneli bir düşüş yaşadı. Son 7 günde Cardano, Stellar’dan daha yüksek bir oranda %15,13’lük bir düşüşe şahit oldu. Ancak Cardano’nun piyasa değeri şu an 8 milyar doların üzerinde seyrediyor ve bu da Cardano’nun Stellar üzerinde bir avantaj sağlamasına neden oluyor.

Stellar, son bir saat içinde bile düşen sayılarına yardımcı olabilecek pozitif rakamlar görmedi. Son bir saat içinde Stellar %0,29 oranında azdı. Fiyat yazım sırasında 0,37 dolara kadar düştü. Birçok kripto parada düşüş piyasası seyrini değiştirirken spekülasyon yapılıyor. Stellar’ın potansiyeli göz önüne alındığında, bir önceki ayda yaşanan benzer bir artışı göreceği düşünülmekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin