Robert Sluymer: “Bitcoin şimdi düşüş eğilimine meydan okuyor.”
Robert Sluymer: “Bitcoin şimdi düşüş eğilimine meydan okuyor.”

Robert Sluymer: “Bitcoin için çok önemli seviyeler geliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global Advisors’tan Robert Sluymer, Bitcoin’in (BTC) yakın gelecekte sert bir fiyat kırılması için pozisyon aldığını belirtiyor.

Robert Sluymer: “Bitcoin şimdi düşüş eğilimine meydan okuyor.”

Bitcoin’in fiyat grafiğini yorumlayan Sluymer, konuya yönelik şunları söyledi:

Önümüzdeki birkaç gün içinde Bitcoin için tam anlamıyla çok önemli seviyeler geliyor.

Bitcoin, Mayıs ayında Fundstrat’tan Tom Lee’nin öngördüğü fiyat rallisini gerçekleştiremese de Sluymer, Bitcoin’in uzun vadeli fiyat trendinin kritik seviyesi olan 9.500 dolar ile hala teknik olarak yukarı yönlü olduğunu vurguluyor. Sluymer’a göre Bitcoin şimdi düşüş eğilimine meydan okuyor.

“Bitcoin 7.800 dolar seviyesine ulaşması halinde bir ralli yapacak!”

Robert Sluymer açıklamalarına şunları ekledi:

Bir menkul kıymeti, bir piyasayı, bir kripto para birimini dönüştürmenin neye mal olduğunu düşündüğümüzde, önce diplere ihtiyacı var. O zaman bu yükselişin ya da düşüş eğiliminin tersine dönmesi gerekiyor ve bu eğilimi olumlu hale getirmesi gerekiyor. Bu yüzden bir adım var.

Sluymer, Bitcoin’in 7.800 dolar seviyesine ulaşması halinde bir ralli yapacağına inanıyor. Başarısız ralliye karşın Tom Lee, geçtiğimiz ay Bitcoin’de yıl sonu tahmininin hala 25 bin dolar olduğunu belirtti. Bitcoin yazım sırasında, 7.666 dolar seviyesinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin