stellar
Stellar tarihinin en büyük airdrop’una hazırlanıyor

Stellar Lumens (XLM) ile White Standard (WSD) ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), Stellar ağı üzerine inşa edilmiş bir çift kripto para birimi olan White Standard (WSD) kripto parasını kullanarak hızlı Euro, Dolar ve Sterlin dönüşümüne imkan vereceğini açıkladı. WSD dönüşümleri, Fintech Ltd’nin merkezileştirilmiş borsası, Stellar platformundaki ilk değişim üzerinde gerçekleşecek.

“Hedefimiz, kripto paranın gerçek potansiyelini açığa çıkarmak.”

White Standard (WSD) CEO’su Elizabeth White, ortaklıkla ilgili olarak şunları söyledi:

Hedefimiz, kripto paranın gerçek dünya potansiyelini açığa çıkarmak ve XLM ile olan bu ortaklık, White Standard (WSD) için sabit paraları kitlelere ulaştırmanın yanı sıra tüketicilerin Stellar’ı USD ile satın almasını kolaylaştırmanın ilk adımı.

Stellar’ın yeni ortağı, özellikle kripto para kullanan lüks alımlar için bir platform olmaları nedeniyle alışılmadık bir arka plana sahip. Sabit Stellar işlemine olan ilgisi, büyük alımlar için güvenilir bir ödeme yöntemi sağlama ihtiyacından kaynaklanıyor.

White Standard (WSD) nedir?

White Standard (WSD) kendinden şu şekilde bahsediyor:

White Standard (WSD), aslen 2017’de lüks mallar ve finans teknolojileri Elizabeth White’ın dahil olduğu, konusunda uzman bir ekip tarafından başlatıldı. İlk iş odağı, kripto para servetini elinde bulunduran müşterilere, gizlilik arzusundan vazgeçmeden lüks mal satın alma fırsatı sunmaktı. Deneyimimizi, bilgimizi ve bağlantılarımızı birleştiren The White Company ekibi, güzel sanatlar, mücevherler, lüks otomobiller ve daha fazlasını müşterileriyle buluşturuyor. İş büyüdükçe, ekibin kripto para varlık yönetimi ve ödeme kolaylığı için muazzam bir ihtiyaç oldu.

Stellar, günümüzün en başarılı kripto para platformlarından biri. Stellar Vakfı’nda Patrick Collison, Keith Rabois, Matt Mullenweg, Dan Kaminsky, Sam Altman ve Deniz Ravikant dahil teknoloji yüksek profilli birçok isim bulunuyor.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin