Kinit artık App Store'da.
Kinit artık App Store'da.

Kripto para kazandıran mesajlaşma uygulaması Kinit, Google Play Store ve App Store’da

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kinit, kullanıcıların sadece uygulamayı kullanarak kripto para kazanmalarını sağlayan bir mesajlaşma uygulaması. Uygulama, 2017 sonbaharında Kin adı verilen kripto para birimini başlatan bir mesajlaşma servisi olan KiK tarafından geliştirilmişti.

Geçtiğimiz ay Android platformunda başlatılan mesajlaşma servisi, dün itibarıyla iOS App Store’da da yerini aldı.

“Kin, Ethereum üzerinde çalışan en aktif kripto para.”

Kin’in katlanarak büyüdüğünü ifade eden Kik, şimdilerde Ethereum üzerinde çalışan en aktif kripto para haline geldiğini belirtiyor. Kik, Android kullanıcılarının Kinit Uygulaması ile birlikte mesajlaşma hizmetinin, yaklaşık 8,600 aktif kullanıcıya sahip olduğunu iddia ederken, Ethereum Blockchain üzerindeki tüm merkezi olmayan uygulamaların (dApps) sadece 7,700 aktif kullanıcıya sahip olduğunu belirtiyor.

Kinit ile para kazanmak

Apple’ın kripto paralar ile ilgili katı kurallara sahip olduğu bilinse de Kinit uygulamasına oldukça olumlu yaklaştığı ifade ediliyor. Önceden uygulama sadece Android kullanıcılarına açıktı, ancak bu yeni lansmanla, Kinit uygulaması Kin’e adanan ilk halka açık uygulama olarak iOS kullanıcılarının da dikkatini çekeceğe benziyor.

Bunun yanı sıra, Kinit şu anda iOS kullanıcıları için sunulan birkaç kripto para uygulamasından biri. Öyle ki uygulama üzerinden kripto para kazanılabiliyor ve harcanabiliyor.

Sadece borsalar yoluyla kripto para satın alma ve satmayı kolaylaştıran cüzdan uygulamalarının yanı sıra sizi Bitcoin kazanmak için görevleri tamamlamak üzere web sitesine yönlendiren uygulamalar dışında, Blockchain işlemlerinin doğal olarak uygulama içi gerçekleşmesine izin veren başka bir iOS uygulaması olmadığını da belirtmek gerek.

Uygulamayı kullanarak kazanmak için, kullanıcıların çeşitli seçenekleri var. İlk kazancınızı bir anket doldurarak elde edebilirsiniz. Kullanıcılar ayrıca bazı kısa testleri tamamlayabilecek ve Red Bull ve Swarovski’nin sponsor olduğu anketlere katılabilecekler.

Bunun yanı sıra Amazon, AMC Theatres ve Google Play gibi markalar ve perakendecilerden hediye kartları almak için kullanıcılar, Kin Marketplace’e sahip olacak. Böylelikle kullanıcılar Kinit’i aralarında aktarabilecek.

Kin yeni geliştirmeler yapmaya hazırlanıyor

Kin Ekosistemi Vakfı, kripto para geliştirici programı için 40 tüketici uygulamasına sahip olduğunu belirtmişti.

Hareket, Kin’i erişilebilir bir kripto para birimi haline getirirken önemli bir dönüm noktası olarak dikkat çekiyor. Artık iOS kullanıcıları hızlı bir şekilde ekosisteme katılarak ve kripto para ile ilk deneyimlerini yaşayabilecekler.

iOS kullanıcıları uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilir.

btcmanager

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ethereum Balinası Bitfinex’e 20.000 ETH taşıdı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin