Analiz: Stellar (XLM) Ocak ayının yıldızı olabilir mi?
Analiz: Stellar (XLM) Ocak ayının yıldızı olabilir mi?

Stellar Lumens (XLM) EOS’u deviriyor ve beşinci en büyük kripto para oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM) piyasa değerine göre 5. en büyük kripto para birimi oldu. Fark sadece 100 milyon dolar olmasına rağmen, %26’lık bir fiyat artışı XLM yatırımcılarının heyecanlanmasını sağladı. EOS yazım sırasında 6,08 dolarlık bir fiyatla 5,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Stellar Lumens ise 5,6 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 29 sentten işlem görüyordu.

Stellar Lumens (XLM)  EOS’u devirdi!

Piyasanın tamamı XRP, Cardano ve TRON’un büyük sıçramalarıyla birlikte pozitif bir yeşil hafta gördü. Birçok yatırımcı XRP pompasının xRapid’in performans beklentisinden kaynaklandığını tahmin ediyor. Cardano ve TRON ise çekirdek ekiplerinin haftalık güncellemeleriyle hareketli bir hafta geçirdi. Düşüş pazarına rağmen, toplumun birçoğunun söylediği gibi, kripto para birimi sektöründe, geçen yıla göre çok daha büyük ve anlamlı gelişmeler oldu.

(XLM/USD) grafiği: Stellar Lumens, EOS'u devirmek için 0,30 doları buldu!
(XLM/USD) grafiği: Stellar Lumens, EOS’u devirmek için 0,30 doları buldu!

EOS, Nisan sonunda MainNet lansmanı nedeniyle 20 dolar seviyesinin üzerine çıkarak zirveye ulaştıktan sonra, piyasa basıncına yenik düştü ve neredeyse 6 dolara kadar düştü. Öte yandan Stellar Lumens, diğer pek çok para gibi, bu yılın Ocak ayının başında boğalar piysadayken zirveye çıktı.

Çeşitli borsalarda Stellar Lumens’in 24 saatlik işlem hacmi
Çeşitli borsalarda Stellar Lumens’in 24 saatlik işlem hacmi

Stellar Lumens ticaretinin yüzde 24’ü, Upbit’ten geliyor

Sadece 4 hafta önce Stellar, defterleri üzerinde 1 milyon hesap kaydettikten sonra yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Son iki ay içinde bu fiyat artışını tetikleyecek önemli ortaklıklar ve duyurular oldu.  Stellar Lumens ticaretinin %24’ü, XLM/KRW işlem çiftiyle birlikte Kore borsası Upbit’ten geldi. Stellar Lumens’in fiyat artışından sonra, kripto para sosyal medyada birinci gündem konusu oldu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin