Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

Stellar Lumens ve Decred fiyat analizi: XLM ve DCR nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 0,5 dolar seviyesinin altına yavaşça kayan ve direnç olarak yeniden test eden Stellar Lumens için bir momentum eksikliği görülüyor. Decred ise 140 doların altına doğru ilerlerken 100 dolara dek düşmesi ihtimaller arasında.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Mavi ile işaretlenen kısım XLM’nin Ocak ayında işlem yaptığı bir aralık. Bu aralık 0,22 ile 0,36 dolar arasında ve bu aralığın üzerindeki bir kırılma, XLM boğalar için 0,5 dolarlık bir hedef sundu.

Bu, Şubat ayı ortasında sağlandı, ancak ticaret faaliyeti o zamandan beri sessiz kalmaya başladı. 0,5 dolar seviyesi XLM’nin üstünde ve altında dalgalandığını gördü ve piyasa bu bölgede XLM için daha fazla konsolidasyon görebilir.

Bunu desteklemek için, Awesome Osilatör 4 saatlik grafikte her iki yönde de neredeyse hiç ivme göstermedi ve işlem hacmi de düşüş eğilimindeydi.

Önümüzdeki günlerde 0,46- 0,47dolara düşüş görülebilir.

Decred (DCR) fiyat analizi

Decred sağlıklı bir yükseliş trendinde ancak tedarik bölgesi 170 doların biraz altında. MACD düşüş eğilimi gösterdi ve DCR’nin daha da düşebileceğini gösterdi. Bu, kanalın alt sınırı olan 140-142 dolarlık bölgenin önümüzdeki birkaç saat içinde DCR için iyi bir satın alma fırsatı olabileceği anlamına geliyor.

149 dolarlık %62 uzatma seviyesi de biraz talep görebilir. Aralığın orta noktasının altındaki bir alım satım seansını kapatmak, kanalın daha da altına düşüşe işaret edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin