Balina, ETH ATH'ye ulaştıktan sonra 1.3 Milyar Dolar'ı DeFi'ye taşıdı
Balina, ETH ATH'ye ulaştıktan sonra 1.3 Milyar Dolar'ı DeFi'ye taşıdı

Şok iddia! Bitcoin fiyatını bu balina tetiklemiş olabilir mi? Çöküşten önce milyonlarca dolarlık transfer yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı aylardır istikrarlı bir yükseliş eğiliminde, ancak ani keskin bir satış bugün kripto piyasasını kan gölü haline getirdi. Pazarın kırmızıya dönmesinden önce, önemli miktarda BTC’yi popüler bir kripto para borsasına taşıyan bir balina tespit edildi ve rezervleri bu yıl en yüksek seviyeye çıkardı. Yatırım işlemi yapıldığından beri, piyasa değeri ile önde gelen kripto para biriminin fiyatında yaklaşık %20 oranında düşüş yaşandı.

Kripto piyasasındaki düşüşü bu balina mı tetikledi?

Zincir üzerindeki verilerin nasıl önceden harekete geçebileceği ve tekniklerin şu anda Bitcoin boğa koşusu hakkında söyledikleri önemli.

Dün, Bitcoin fiyatı rekor kırarken ve 60.000 dolara yaklaşırken, bir balina Winklevoss ikizlerinin sahibi olduğu kripto para borsası Gemini’ye 28.004 BTC’lik dev bir yatırım yaptı.

Kripto para kantitatif analiz platformu CryptoQuant, Gemini’ye toplu girişler konusunda bir uyarı yayınladı ve potansiyel damping riski konusunda uyardı. Saatler sonra fiyat hızla azalmaya başladı.

Girişler, tüm yıl boyunca en yüksek BTC’nin borsa rezervlerine isabet eden en yüksek seviyesini işaret etti ve bir gecede düşüş daha da derinleşti. Bu sabah New York piyasasının açılışına öncülük eden Bitcoin, bir haftadan fazla bir süre içinde ilk kez 47.600 dolara kadar düştü.

O zamanlar kabaca 1 milyar dolar değerinde olan BTC’lerin 28.000 BTC’nin kaçının satıldığını bilmiyoruz ancak pazar sarsıldı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin