Eski Ripple CTO'sundan yine sert XRP satışı geldi! Fiyat ne durumda?
Jed McCalebaEski Ripple CTO'sundan yine sert XRP satışı geldi! Fiyat ne durumda? XRP satışlarına devam ediyor… Satış rakamları XRP fiyatını ne kadar etkiler?

Stellar Lumens kurucusu Jed McCaleb, Blockchain dünyasının en etkili 10 kişisi arasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens resmi Twitter hesabı tarafından atılan tweette Stellar Lumens kurucusu Jed McCaleb’in Blockchain dünyasının en etkili on kişisi arasında yer aldığı açıklandı.

Listede pek çok önemli isim var

Blockchain, günümüzde dünyanın en önemli ve en ünlü teknolojilerinden biri olmasıyla birlikte, teknolojiye aktif olarak katılanlar, yenilikler dünyasında önemli bir figür oluşturuyor.

TheNewYorkTimes tarafından yayınlanan ve Blockchain dünyasına öncülük eden kişiler arasına  Vitalik Buterin (Ethereum’un yaratıcısı), Elizabeth Stark (Lightning Labs’ın baş yöneticisi) ve Jihan Wu (Bitmain’in sahibi) gibi diğer önemli kişiler de yer alıyor.

https://twitter.com/StellarLumens/status/1015287817700769795

Stellar Lumens kurucusu McCaleb Ripple’ı da kurmuştu

Gönderiye göre, McCaleb son on yılda aktif olarak yer aldığı üç şirketteki üstün performansından kaynaklı olarak listede yer aldı.

Ayrıca Ripple’ın kurucusu olan McCaleb, Stellar’ı kurmak için birkaç yıl sonra şirketi terk etti. Ripple’i kurmadan önce McCaleb, Mt. Gox’un yaratılmasında önemli rol oynadı. Şu anda Stellar’ın kurucusu olarak biliniyor.

Ayrıca, Ripple Blockchain endüstrisinde önemli bir kripto para birimi oldu. Altcoin, sınır ötesi iyileştirme için tasarlanan son teknoloji araçlara sahip. Ripple, uluslararası işlem anlaşmasındaki ustalığı sayesinde, dünya çapında iyi tanınan finansal şirketlerle ortaklıklar kurmayı başardı.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Stellar Lumens, Chain şirketini 500 milyon dolara satın alacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin