Kripto borsa devi Huobi, Singapur hizmetlerini askıya alıyor
Kripto borsa devi Huobi, Singapur hizmetlerini askıya alıyor

Huobi 2018’e ilişkin kritik bir endüstri raporu yayımladı: 2018H1

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi, 2018’in ilk yarısına ilişkin ilginç gerçekleri ve verileri gösteren Global Blockchain Industry Overview ve Prospects (2018H1) raporunu yayınladı.

2018H1: “Token-token borsaları artacak, token fiat-borsaları azalacak.”

Huobi, 2018’in ilk yarısına dayanarak, genel bakış ve gelecekteki beklentileri açığa çıkarmak için yürüttüğü çalışmanın bir raporunu yayınladı. Küresel Blockchain Endüstrisine Genel Bakış ve Beklentiler (2018H1) başlıklı rapor, bazı ilginç gerçekleri ve verileri ortaya koyuyor.

Bunlar arasında, “Gelecekte Blockchain ve akıllı sözleşmeler konusunda fikir birliği sağlamak için Bitcoin gibi akran araçlar üzerinde çalışıyoruz.” ifadesi yer alıyor. Ayrıca, uzun vadede token-fiat işleminin düşeceği tahmin edilirken, token-token borsalarının büyümesi bekleniyor.

“Merkezi ve merkezsiz borsalar birlikte var olacak.”

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in daha önce yaptığı açıklamada, merkezi ve merkezi olmayan borsalar ile ilgili olarak, bu çalışma merkezi olmayan ve merkezileştirilmiş dijital varlık borsalarının birlikte var olacağı sonucuna varıyor.

Dijital varlık yönetmeliği konularında, ABD yetkililerinin dijital varlıklarını iki farklı kategoriye ayırdıklarını, daha iyi bir denetim için utility token ve güvenlik tokeninin iyi bir düzenleme örneği olduğunu ve diğer ülkeler tarafından takip edilmesini istediğini belirtiyor.

Tüccarlar iyimser

Dahası, bu çalışmada piyasada tüccarların iyimser bir hisse sahip olduğu ve tüccarların %70’inden fazlasının 2018 sonundan önce piyasa fiyatlarının %30’dan fazla artacağına inandığı ifadesi yer alıyor.

Sonuç olarak, Huobi Blockchain Division Araştırması, kripto paranın önemli bir rol oynayacağına ve yakın gelecekte daha fazla insanın hayatına etki edeceğine inanıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Vitalik Buterin, merkezi borsalar için verip veriştirdi: “Cehennemde yansınlar!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin