13 Nisan Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
1 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 100 HO’nun üzerine çıkmayı başardı

Ethereum 25 Eylül fiyat görünümü: ETH düşüşü derinleşiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 25 Eylül fiyatları öncesi dün kripto paranın kritik seviyeleri şu şekildeydi:

  • Ethereum dün 245 dolardan başladığı işlemlere satışların ağır basmasıyla 230 dolar seviyesinde devam etti.
  • Saatlik 100 HO seviyesine denk gelen 230 dolar seviyelerine tutunmayı başaramayan ETH, düşüşünü derinleştirdi.
  • Saatlik 200 HO seviyesini de gelen satışların artması ile hızlı geçen ETH dünü 225 dolar seviyesinden kapattı.

Ethereum son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında yüzde 10’a yakın bir kayıp göstererek yazımız yayına hazırlanırken 214 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin karşısında düşüş ise yüzde 6,5 oranında gerçekleşti. Ve 1 ETH sabah saatlerinde 0,0332 BTC fiyatından el değiştiriyor.

Ethereum 25 Eylül fiyat hareketleri

Güne düşüş yönlü başlayan ETH/USD paritesi, yeni gün ile birlikte ilk işlem saatlerini gördüğümüz Asya işlem saatlerinde düşüşünü hızlandırdı. Ve fiyatı 214 dolar seviyesine kadar geriledi.

Kripto paranın şu an ki mevcut seviyesi geçen haftanın yükselişe başladığı seviye ile aynı olup, bu alanda bir miktar destek göreceğini tahmin ediyoruz. 205 – 215 dolar aralığına denk gelen bu destek alanı, ETH’nin gün içindeki yönü için belirleyici olacaktır.

Eğer gün içerisinde 205 doların altına bir sarkma olmaz ise bu seviyelerde gelen alışlar ile kripto paranın yeniden yükselişe geçebilir. Olası bir yükseliş hareketinin ilk hedefi ise 220-230 dolar aralığı olabilir.

Güçlü görülen destek alanın aşağı yönlü geçilmesi halinde ise Ethereum, 200 -190 dolara aralığında işlemler görmeye başlayabilir. Bu olasılığın gerçekleşmesi ise daha geniş bir perspektifte baktığımızda önemli bir seviye olan 4 saatlikte 100 hareketli ortalamanın (213 dolar) aşağı yönlü geçilmesi ile mümkün olabileceğini düşünüyoruz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD’nin aşağı yönlü hareketi düşüşün devam edebileceğini gösterirken, MACD histogram mumların kısalmaya başlaması, düşüş yavaşlamasına işaret edebilir. Stokastik osilatörün ise sabah saatlerinde aşırı satım bölgesindeki yatay hareketlerini gözlemliyoruz. Olası bir yükseliş teyidi için Stoch’un aşırı satım bölgesinden çıkma teyidi alınmalıdır. Diğer yandan RSI ve CCI’da Stoch ile paralel olarak satışların daha ağır bastığını gösterir seviyelerde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin