Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçti
Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçti

Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens ağı geçtiğimiz 6 ay boyunca açılan hesap sayısında büyük bir değişim gördü. 1 Ocak 2018’de, hesaplar 244518 idi. 1 Haziran 2018’de, 1 Kasım 2015’ten 1 Aralık 2017’ye kadar 100k hesapların artış gösterdiği zaman çizgisine göre 300 bin sayısını geçen 475789’u kaydetti. Bu şekilde Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçmiş oldu.

Stellar Lumens ağının büyümesinin nedenleri

Bu büyüme, bir dizi duyuru, altyapıdaki değişim ve ticari platformlarla bağlantılardan sonra geliyor. Bunlardan bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz:

LALA ve Stellar Protokolü: 21 Mayıs 2018’de LALA cüzdanının açtığı LALA ekosistemi, bir sınır ötesi para transferi ve havale için LALA’nın Stellar ağı ile stratejik entegrasyonunu duyurdu. Stellar’ın altyapısı, havaleler ve mikro ödemeler gibi, varlıkların daha hızlı, daha verimli ve daha az maliyetli hale getirilmesiyle elde edilen kıymetli transferlere yardımcı olur. LALA konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Stellar’ın fonların taraflar arasında geçişi konusunda devrim yapma yeteneği dolayısıyla Stellar’ı LALA için varsayılan bir seçim haline getirdi.

Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçti
Stellar Lumens ağının büyümesi 6 ayda 300k marjını geçti

Stellar implementing Lightning Network: 19 Mayıs 2018’de Stellar ağı ekibi, Lightning Network’ün beta versiyonunun piyasaya sürülmesinden bu yana entegrasyon için ilk projeyi sunan Lightning Network ile bütünleşeceklerini açıkladı. Lightning Network, başlangıçta Bitcoin Blockchain’i için önerilen dağıtılmış ödeme ağları için artan bir çözümdü. Tasarım, kullanıcıların yönlendiriciler ve hub’lar aracılığıyla ödeme yapmalarına izin veriyor.

Bitfinex Stellar’ın büyümesine önemli katkı sağladı

Kin ve Stellar Ethereum ile melez bir çözüm yaratıyor: Mayıs 2018 Kin Vakfı, Kin ve Stellar arasındaki farklı yol haritalarına ve hedeflere bağlı olarak, Blockchain’deki işlem hızını ve süreçlerini arttırmak için Stellar Blockcahin’inden fork almaya karar verdi. Kin Developers, Stellar örgütü ile çalışma ilişkilerini hala sürdürüyor.

Bitfinex Stellar’ı tanıttı: 1 Mayıs 2018’de Bitfinex, BTC, ETH, USD, GBP, EURO ve JPY’ye karşı Stellar için işlem yapmaya başladı. Bitfinex, çok çeşitli dijital varlıklar için eş düzey finansmana, bir OTC pazarına ve marj ticaretine erişim sağlar.

IBM ve Stellar: IBM, işlem maliyetlerini önemli ölçüde azaltmak ve işlem hızlarını arttırmak için kanıtlanmış bir Blockchain tabanlı sınır ötesi ödemeler çözümü geliştirmek için Stellar’ı seçti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin