Stellar Lumens
Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti

Stellar Lumen, iyi bir yatırım mı? XLM’nin riskleri nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar, 2018’in başında, Ripple’nın en büyük rakibi olarak gösteriliyordu ancak gelinen nokta pekte öyle olmadığını gösterdi.

Stellar ayı sezonunda %90 değer kaybetti

Stellar gelişmekte olan pazarlara odaklanmış ve teknolojisi için havale, bankasız transfer gibi birçok farklı kullanım durumu bulunmaktadır. Stellar, ayı piyasasında tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90’ın üzerinde değer kaybetti ve bu düşüş döngüsünün bir türlü sonu gelmediği görülüyor.

Hatta, Stellar fonuna yatırım yapan kripto yatırım devine rağmen, Stellar piyasası olumlu yönde etkilemedi. Stellar ekibi, sahiplenme ve büyük başarılar elde etmek için 125 milyon dolarlık airdrop ile XLM tokeni dağıttı ancak bu bile fayda vermedi.

Stellar’ın önemli ortakları ile ilişkisi

Stellar, IBM, Stripe, Deloitte ve Shift gibi bazı iyi ortaklıkları bulunuyor. IBM, hükümetlerin para ve kaynaklarının korunmasına yardımcı olmak için bazı projeler geliştirmekte. Ayrıca, savunmadan ev işleri sistemlerine ve veri korumasına kadar birçok çözüm üzerine çalışmaktadır. Geçtiğimiz günlerde IBM, Blockchain çözümleri sağlamak için Avustralya hükümeti ile milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Stellar ile IBM’in ortaklığı, XLM tokeninin Avustralya hükümetine dahil edebileceği şekilde, ilerisi için büyük şeyler anlamına gelebilir. Ancak en büyük sorun Stellar’ın token arzının 80 milyardan fazla olması, geçtiğimiz aylarda ayı piyasasında zor durumda kalan ekibin projeyi finanse etmek için borsalara tokenlerini aktardığı biliniyor. Ancak ne kadar aktarsalar da 80 milyar token hiç bitmeyecek gibi geliyor.

Kripto sektöründe bulunan insanlar, benimseme ve yatırımlarından para kazanma umuduyla bir projeye yatırım yaparlar, ancak projenin kendisi yatırımcıları zarara uğratmaya başladığında proje için tehlike çanları çalıyor demektir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin