28 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: XLM ve WAVES için önemli seviyeler, beklenen yön
28 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: XLM ve WAVES için önemli seviyeler, beklenen yön

Stellar fiyatı: XLM ralliyi devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar (XLM) fiyatının piyasanın da yakaladığı pozitif ivme ile son iki gündür düzenli olarak arttığını görüyoruz. RoboForex baş analisti Dmitriy Gurkovskiy ise bu yükselişin hem teknik sinyallere hem de genel piyasa trendlerine dayandığını ifade ediyor.

Stellar (XLM) 3 saatlik grafikte pozitif bir görünüm veriyor

Stellar’ın 3 saatlik grafikte MACD görünümü ve düşen kanal direncini kırması ile yükselişe geçtiği görülüyor. Hedef seviye olarak ise uzun vadeli kanal direnci olan 0,2750 dolar olarak görülüyor. Kırılmış olan direnç seviyesi ise Stellar için artık bir destek görevi görecek gibi duruyor. Potansiyel bir ralli hareketi ayrıca, stokastik ve MACD’nin pozitif bölgeye ilerlemesiyle de destekleniyor.

Saatlik grafikte yükseliş projeksiyonunun kanal direncine yakın durduğunu görülüyor. Bu durum, aşırı satım bölgesine doğru hareket eden stokastikin de desteğiyle 0,2300 seviyesinde bir geri dönüş sinyali verebilir.

Stellar (XLM) için henüz önemli bir haber bulunmuyor

Son zamanlarda ise Stellar için önem derecesi düşük bazı haberler bulunuyor. Örneğin, OKCoin, portföyüne Stellar’ı da içeren 5 yeni varlık ekledi. Bu durum aktif işlemler başladığında, kriptoya olan ilgiyi artırabilir.

Daha öncesinde ise, Stellar’ın, Bahreyn Merkez Bankası tarafından lisanslanması ve Şeriat İnceleme Bürosundan (SRB) sertifika alması haberleri bulunuyordu. SRB, kripto para ile özellikle ilgilenirken, otorite Blockchain yapısının kesinlikle olumlu olduğu görüşünü vermişti.

Persia Körfezi’ni fethetme hedefi ise oldukça cesur bir yaklaşımdı. Ama Stellar ekibi için hiçbir şey imkânsız gözükmüyor gibi. Yönetiminin dediği gibi, Şeriat sertifikası platforma ve teknolojilerine başka bir açıdan bakmaya yardımcı olacak gibi duruyor. Bu arada, Stellar’ın çalışma alanı bilindiği gibi, denizaşırı ödemeler ve varlık dijitalleştirmesi. Stellar’ın ise uzmanlık alanı içerisinde muazzam bir pazara sahip olan İslami finans piyasasında ve Bahreyn’deki en geçerli kripto para olmak gibi hedefleri olduğunu görüyoruz.

ccn

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin