featured

Stellar fiyat analizi: XLM fiyatının yüzde 60 yükselmesi bekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar’ın (XLM) fiyatı, temmuz ayında yılın en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana düşüş göstererek uzun vadeli bir aralığın ortasında işlem görüyor. Düşüşe rağmen güncel analizler mevcut formasyondan bir kopuş beklendiğini gösteriyor. Bu, yeni bir yılın en yüksek seviyesi olabilir.

Stellar fiyatı reddedildikten sonra konsolide oluyor!

XLM için haftalık zaman dilimi teknik analizi, fiyatın ocak ayında uzun vadeli azalan direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor. Kırılmadan önce, hat 616 gündür yerinde duruyordu. Daha sonra, XLM 0,105 dolar direncinin üzerine çıktı ve haziran ayında 0,195 dolar ile yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak fiyat o zamandan beri düşerek uzun bir üst fitil ve birkaç düşüş eğilimli haftalık mum çubuğu oluşturdu.

Haftalık RSI belirsiz bir okuma verir. RSI, tüccarlar tarafından bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu değerlendirmek ve bir varlığın biriktirilip biriktirilmeyeceğini veya satılıp satılmayacağını belirlemek için kullanılan bir momentum göstergesidir.

50’nin üzerindeki okumalar ve yükseliş eğilimi boğaların hâlâ avantajlı olduğunu gösterirken 50’nin altındaki okumalar bunun tersini gösterir. RSI düşüyor olsa da hâlâ 50’nin üzerindedir. Bu çelişkili işaretler trendin yönünü teyit etmekte başarısız olur.

Stellar (XLM) fiyat tahmini: Fiyat dibe ulaştı mı?

Günlük zaman dilimi analizine daha yakından bakmak yükseliş görünümü verir. Tahmin, Elliot Dalga Teorisi kullanılarak yapılmıştır. Teknik analistler tarafından uzun vadeli fiyat trendlerini ve yatırımcı duyarlılığını incelemek için kullanılan bir araç olan Elliott Dalga teorisi, piyasa trendlerini tahmin etmek için kullanılıyor.

Dalga sayımı, Stellar fiyatının beş dalgalı bir artışın (beyaz) dördüncü dalgasında olduğunu belirtiyor. Dördüncü dalga, dördüncü dalganın tamamlanması için en olası model olan bir üçgen şeklini almıştır. Fiyat üçgenin sonuna yaklaşıyor, bu nedenle yakında belirleyici bir hareketin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bir kırılma, trendin yükseliş yönünde olduğunu ve beşinci dalganın başladığını teyit edecektir. Bu durumda, Stellar yüzde 60 artışla 0,230 dolar seviyesindeki bir sonraki dirence yükselebilir. Hedef, birinci dalganın 3,61 uzantısı kullanılarak bulunur.

Stellar

Ancak fiyat düşerse 0,130 dolarlık alanı tekrar ziyaret edebilir. Bu yükseliş sayımını geçersiz kılmazken birinci dalganın altında 0,118 dolarlık bir düşüş olur. Bu durumda, Stellar fiyatı yüzde 35 daha düşebilir ve 0,09 dolara ulaşabilir.

Sonuç olarak en olası fiyat tahmini yükseliş yönünde. Bir sonraki direnç seviyesi olan 0,23 dolara yüzde 60’lık bir artış bekleniyor. Ancak 0,118 doların altına düşülmesi bu yükseliş görünümünü geçersiz kılacak ve yüzde 35’lik bir düşüşle 0,09 dolara kadar gerileyebilecektir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin