Curve

Curve analizi: CRV balinaları birikim yapmak için fiyat düşüşünden yararlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analiz firması Santiment, son raporunda 10 bin ila 100 milyon arasında Curve Finance (CRV) tokenı tutan cüzdanların son birkaç hafta içinde büyük bir birikim aşamasında olduğunu ortaya koydu. Rapora göre, bu cüzdan adresleri sadece iki hafta önce mevcut arzın yüzde 33’ünü elinde tutarken basın zamanında toplam arzın yüzde 41’ini elinde tutmaya başladı.

Balinaların yüksek seviyedeki birikimine rağmen Santiment, kartlarda hâlâ bir miktar CRV dampingi olabileceği konusunda uyardı. Rapora göre, geçtiğimiz hafta boyunca toplamı 10 milyon doları aşan 5 büyük işlem gerçekleşti. Özellikle işlemlerden ikisinin borsa adresleri arasında gerçekleşmesi, yakın gelecekte daha fazla dampinnabileceğine işaret ediyor.

Curve (CVR) satış baskısı azalıyor!

Ancak Santiment, Curve’nin fiyatının iki hafta önce 0,50 doların biraz üzerine hareket etmesinden bu yana balina işlemlerinin miktarının “çoğunlukla sakinleştiğini” vurguladığı için CRV’ye uygulanan negatif satış baskısı sona eriyor olabilir. Bununla birlikte raporda CRV’nin hâlâ çöküş öncesine göre önemli ölçüde daha düşük işlem gördüğü kaydedildi.

Santiment, proje için hâlâ kayda değer bir Github faaliyeti olduğunu ortaya koyduğundan CRV için işler tamamen kıyamet ve kasvet değil. Raporda firma, Curve’nin günde 10-14 kayda değer Github gönderimi kaydettiğini belirtti. Bu rekor kıran bir miktar olmasa da raporda bunun mevcut FUD’a rağmen hâlâ inşa etmek isteyen ekibin olumlu bir işareti olduğu belirtildi.

Basın zamanında CoinMarketCap, CRV’nin 0,6064 dolardan el değiştirdiğini belirtti. Bu, altcoin’in 24 saatlik yüzde 1,07’lik bir kayıp yaşamasının ardından gerçekleşti. Olumsuz günlük performans, kripto para biriminin 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,6048 dolara, günlük en yüksek seviyesi olan 0,6492 dolardan daha yakın işlem görmesine neden oldu.

Curve’nin haftalık performansının, kripto para biriminin 24 saatlik fiyat düşüşü yaşamasına rağmen yeşil bölgede kalması olumlu bir gelişme. Basın saatine göre Curve’nin fiyatı yüzde 5,58 artış gösterdi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin