Stellar Lumens
Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti

Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti – Son 3 günde yüzde 40 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ukrayna, dijital varlık stratejisi, CBDC üzerinde çalışmak için Stellar Geliştirme Vakfı ile anlaşma imzaladı

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı, Stellar Development Foundation ile bir mutabakat anlaşması imzaladı ve iki taraf dijital varlıklarla ilgili bir dizi girişimde işbirliği yapmayı kabul etti.

Pazartesi günü yayınlanan açıklamalara göre, bu tür projeler Ukrayna merkez bankasına dijital para çalışmalarında yardımcı olmayı ve daha geniş anlamda “Ukrayna’daki sanal varlıklar için bir strateji geliştirmeyi” içerecek.

Bir basın açıklamasına göre SDF, Ukrayna’nın modern bir sanal varlık pazarı için altyapı oluşturmasına ve “Ukrayna’nın Doğu Avrupa finans piyasasında yenilikçi bir dijital ülke olarak statüsünü geliştirmesine” yardımcı olacak.

BT Geliştirme Dijital Dönüşüm Bakan Yardımcısı Oleksandr Bornyakov konuyla ilgili şunları söyledi:

Dijital Dönüşüm Bakanlığı, Ukrayna’da sanal varlıkların geliştirilmesi için yasal ortamı yaratmaya çalışıyor. Stellar Geliştirme Vakfı ile işbirliğimizin sanal varlık endüstrisinin gelişmesine ve küresel finansal ekosisteme entegrasyonuna katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Açıklamada SDF’nin 2021’de Ukrayna ile faaliyete başlayacağı tarih ile ilgili kesin bir ifade kullanılmadı.

Bu gelişmenin açığa çıkmasıyla birlikte Stellar tokeni XLM’de de önemli bir artış kaydedildi. XLM/USDT son üç gün içerisinde yüzde 40’a yakın bir değer kazancıyla 0,173 dolar bandına kadar çıktı ve yükseliş ivmesinin bugün de devam ettiği görülüyor. Ukrayna ve Stellar arasındaki anlaşmanın detayları ve başlama tarihi hakkında daha fazla bilgi geldikçe bu altcoin için pozitif bir etki yaratabilir.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin