Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi
Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi

Stellar, Blockchain şirketi Chain’i resmen satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar, Blockchain şirketi Chain’i resmen satın aldı. Hızla yükselen Blockchain yazılım şirketi Chain, artık Stellar ağı ile çalışacak. Stellar ağının bir kolu olan Lightyear.io ve Chain, yeni bir varlık oluşturmak için birleşecek ve birlikte Interstellar’ı oluşturacaklar.

Chain’in yazılım uzmanlığı ve potansiyeli, şimdiye kadar, Visa ve Citi gibi büyük finans kurumlarından yaklaşık 40 milyon dolarlık bir fon elde etmesini sağladı.

Lightyear.io’ya gelince, Blockchain’in işleyişini iyileştirmek ve yeni ödeme hizmetleri için ek bir katman uygulamak amacıyla geçen yıl Stellar Geliştirme Vakfı tarafından kuruldu.

Stellar, Blockchain ağını genişletiyor

Bu satın alma, Stellar’ın ağının geliştirilmesi için önemli bir adım. Bu adım, XLM tokeninin benimsenmesini arttırmak için önemli bir kilometre taşı olacak. Anlaşmanın kesin detayları açıklanmamış olsa da yeni ortaklığın, kripto alanında yılın en büyük anlaşmalarından biri olduğu tahmin ediliyor.

Interstellar’da, CEO olarak görev yapacak kişi eski RRE Ventures ortağı Adam Ludwin olacak. Şirket, XRP ve Stellar protokollerinin yaratıcısı Jed McCaleb tarafından yönetilecek. Şirket, tüm Chain çalışanlarını elinde tutuyor.

Ludwin’e göre anlaşma Stellar ağını kullanmak isteyen kuruluşlar için ağı, olabildiğince güçlü ve kullanışlı hale getirmeyi amaçlıyor.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin