Stellar Lumens, AnyCoinDirect borsasında listelenmeye başladı.
Stellar Lumens, AnyCoinDirect borsasında listelenmeye başladı.

Stellar Lumens (XLM) bir borsada daha listelenmeye başladı: Sıradaki durak AnyCoinDirect

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollanda merkezli çevrimiçi kripto borsası AnyCoinDirect, Stellar Lumens’i (XLM) listelemeye başladığını duyurdu. Borsanın kripto para yelpazesi, 18 üyeye ulaştı.

AnyCoinDirect çeşitli banka havalesi imkanlarıyla biliniyor

Ünlü borsa, Avrupa’daki kullanıcılar için çeşitli tokenleri daha hızlı ve daha verimli bir şekilde ticaret yapabilmeleri için tasarlandı ve ödeme seçeneği olarak çok çeşitli banka havalesi hizmetleri sunmasıyla tanınıyor.

Borsadaki XLM tokeni desteği, beklenenden biraz daha uzun sürdü. AllCoinDirect’e eklenecek 18. kripto para olan Stellar, bir aydan fazla bir süre önce Litecoin’i geçtikten sonra toplam piyasa değeri açısından 6. sıraya oturmuştu.

Kripto para, haberin yazılma anı itibarıyla 4 milyar doların altında piyasa değerine sahip ve 0,21 dolar civarından işlem görüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Güney Kore kripto para endüstrisine ilişkin olağanüstü oturum başlattı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin