Bank of China, Blockchain teknolojilerine servet akıtacak.
Bank of China, Blockchain teknolojilerine servet akıtacak.

Bank of China gaza bastı, 11 adet Blockchain patenti almaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain adopsiyonu konusunda hem Çin’in hem de dünyanın en önde gelen kuruluşlarından biri olan Bank of China, beklemede 11 adet Blockchain patenti olduğunu açıkladı.

Bank of China dünyada yirminci sırada

Blockchain’in, bankacılığın en büyük sorunlarından üçünü çözme potansiyeline sahip olduğu biliniyor: Verimlilik, maliyet ve güven. Bank of China (BoC), an itibarıyla beklemedeki 11 patentiyle bu alanda Çin’in en iyisi, dünyada ise 20. sırada yer alıyor.

Bankanın patentlerinin büyük veriler, bankalar arası ödemeler, dijital para, e-faturalar ve diğer ilgili alanlarla ilişkili olduğu söyleniyor.

1234 ve 28 isimli modeller uygulanıyor

Bank of China’nın CIO’su Liu Qiuwan, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bankanın dijital gelişim stratejisini uygularken, 1234 ve 28 isimlerini verdiğimiz bir model takip ediyoruz. 1, sayısallaştırmayı orta noktaya yerleştirmekle ilgili. 2, servis ve teknik yapılarımızı double helis drive olarak kurmak için. 3, bulut bilişim, büyük veri, AI platformları oluşturmak için.

4, dört kalkınma alanına odaklanıyor: İş inovasyonu, teknoloji entegrasyonu, teknoloji kapasitesi genişletme ve teknoloji sistemleri ve mekanizmalarının iyileştirilmesi.

Bank of China, 28 Eylül 2017 tarihinde ilk Blockchain patentini “Blockchain Verilerinin Sıkıştırılmasına Yönelik Bir Yöntem ve Sistem” başlığıyla sunmuştu.

AsiaCryptoToday

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Güney Kore kripto para endüstrisine ilişkin olağanüstü oturum başlattı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin