Steem (STEEM) Coinrail’in hacklenmesinden ciddi etkilendi
Steem (STEEM) Coinrail’in hacklenmesinden ciddi etkilendi

Steem (STEEM) neden geçen ayı unutmak istiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genel olarak, kripto para birimlerinin çoğunluğu için son birkaç ay, yüksek ve en düşük değerlerle dolu. Nisan ayındaki iyimser bir ortamda piyasalar arttıkça gerçekte değerli olduğunu kanıtlayan bazı para birimleri tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördü. Steem’in kendisi de bu yükselişten payını aldı. Steem (STEEM) Nisan ortasındaki boğa koşusu sırasında 4,62 dolarlık bir değerle zirve yaptı. Ancak o zamandan beri gördüğümüz sorun, Steem’in, Mayıs ayından bugüne kadar belirgin bir düşüş eğimi üzerinde devam etmesi.

Steem (STEEM) Coinrail’in hacklenmesinden ciddi etkilendi

Tabi ki, Steem’in bu süre zarfında bazı tırmanışlar yapmaya çalıştığını gördük. Ancak bunlar kısa ve genel olarak yararsız çıkışlar oldu. Genel eğilim olumsuzdu ve bu nedenle belki de Steem geçen ayı unutmak istiyor. Tabi ki bu durum Steem’in sonu değil. Steem’in yakın zamanda tırmanışa geçmek için mücadele ettiğinin altını çiziyoruz. Ancak bu durum gelecekteki yatırımcıların dikkate alması gereken bir şey. Genel olarak, Steem son derece ümit verici bir platform.

Steem (STEEM) neden geçen ayı unutmak istiyor?
Steem (STEEM) neden geçen ayı unutmak istiyor?

Yazım sırasında Steem, %13 oranında düşüşle 1,81 dolardan işlem görüyor. Steem şu anda 470 milyon dolarlık piyasa değeriyle 34. sırada yer alıyor. Güney Kore merkezli kripto para borsası Coinrail’in çeşitli altkoinlerin çalınmasıyla sonuçlanan bir saldırıya maruz kaldığı ortaya çıktı.  Steem, bu hack olayı sonrasında yaşanan mevcut piyasa düşüşünden büyük bir darbe alıyor. Steem’in değerindeki mevcut düşüş, bu hack olayının Steem üzerinde büyük bir etkisi olduğunu kanıtlıyor.

Steem (STEEM) son fiyat hareketleri ile yatırımcıları endişelendiriyor

Ancak bundan önce de Steem iyi bir performans sergilemiyordu. Hack olayından önce Steem, Mayıs ayı sonunda görülen yüksek seviyesi olan 3,29 dolardan uzakta 2,20 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Steem, Nisan ayı sonu ile Haziran ayı başı arasında fiyatlarını 2 ila 3 dolar arasında tutmayı başardı. Bu durum elbetteki kripto paranın sonunun geldiğini göstermiyor. Ancak mevcut piyasa ortamı Steem’in daha da kötüleşmesine neden oluyor. Yatırımcılar ise Steem’in endişeyle düzelmesini bekliyor. Steem’in şu anki fiyat eğilimini düzeltip düzeltmeyeceğini sadece zaman gösterecek.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin