featured

Staking Ödülleri ve Meme Coin Frenzy Ethereum Boğasını Güçlendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsasında son 24 saatte Boğalar, Ethereum piyasasına hâkim oldu ve fiyatlar 1836,77 dolar destek seviyesi ile 1860,67 dolar seviyesi arasında gidip geldi. Boğaların tüm çabalarına rağmen kritik direnç seviyesi aşılamadı. Bu hareketlilik beraberinde yüzde 0.58’lik bir düşüşle Ethereum fiyatının 1839.07 dolara gerilemesine sebep oldu. Bununla birlikte, Meme Coin Frenzy ve Staking ödüllerindeki son artışla birlikte, Ethereum pazarında ani bir yükseliş potansiyeli var.

Yatırımcılar platformun kazanç potansiyelini not aldıkça bu durum yeni alıcıları çekebilir. Bu durum Ethereum’a olan talebi artırabilir ve potansiyel olarak fiyatları kısa sürede daha da yükseltebilir. Ethereum piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi ise sırasıyla yüzde 0,46 ve yüzde 30,25 azalarak 221.244.568.110 ve 5.842.359.111 dolara geriledi.

ETH/USD 24 saatlik fiyat tablosu (Kaynak: CoinMarketCap)

Ethereum Grafik Analizi

3 saatlik ETH / USD grafiğinin RSI’sı ise sinyal çizgisinin altında 37.08 seviyesinde güçlenen bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Coin, RSI çizgisinde 30 eşiğini geçmemiş olsa da yatırımcı temkinli kalmalı ve daha fazla düşüş eğilimi için zarar durdurma emirleri vermelidir.

Küresel çapta dünya piyasası ise düşüş hareketini hissediyor. Know Sure Thing endeksi -18.5032 seviyesinde sinyal hattının altına kaydı. Negatif KST okuması ve sinyal çizgisinin altındaki konumu piyasadaki düşüş eğiliminin güçlendiğini gösteriyor.

ETH/USD grafiği (Kaynak: TradingView)

Bollinger bantları Ethereum fiyat grafiğinde birleşerek yaklaşan önemli bir fiyat hareketinin potansiyelini yansıtıyor. Bollinger grafik çizgilerinin yakınlaşması piyasadaki fiyat hareketlerindeki artıştan önce gelen düşük oynaklığı gösteriyor. Bu hareketi kanıtlayan üst bant 1882,43 dolara yakınken alt bant ise 1831,51 dolara ulaşıyor.

38.08  The Money Flow Index notu, piyasadaki olumsuz eğilimin güçlendiğini gösteriyor. Bu MFI seviyesi, piyasanın satış baskısının yoğunluğunu göstermekte ve ayıların ETH piyasasının kontrolünü ele geçirdiğine işaret etmektedir.

ETH/USD grafiği (Kaynak: TradingView)

Sonuç olarak, yatırımcılar varlıklarını daha fazla düşüşten korumak için dikkatli davranmalı ve uygun risk yönetimi stratejileri kullanmalıdır. Bununla birlikte Ethereum’daki son düşüş eğilimi, yatırımcı için risk sunarken platformun ödül kazanma ve akıllı sözleşmeyi benimseme potansiyeli yükseliş eğilimini artırabilir ve talebi yükseltebilir.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin