SHIB yatırımcıları dikkat! Potansiyel yükseliş mi yoksa daha fazla düşüş mü?
SHIB yatırımcıları dikkat! Potansiyel yükseliş mi yoksa daha fazla düşüş mü?

SHIB fiyatlarına dikkat çeken yatırımcılar, Shiba Inu satın almak için doğru zamanı mı bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, özellikle meme coin’lerinin popülaritesindeki artışla birlikte, Shiba Inu (SHIB) coinleri kripto para piyasasında heyecan yaratıyor. Ancak, popüler meme esinli token son zamanlarda fiyatında bir düşüş yaşadı ve yatırımcıların gelecekteki beklentileri hakkında endişelenmelerine neden oldu.

memecoinlerine ilişkin belirsizlikler nedeniyle, birçok yatırımcının aklındaki soru, bu kripto para birimine yatırım yapmanın doğru zamanının şimdi olup olmadığıdır.

meme coinlerinin potansiyelini ve şimdi katılmak için doğru zamanın olup olmadığını keşfetmeye çalışalım.

SHIB son 4 haftadır düşüş trendinde!

Shiba Inu tokeni neredeyse dört haftadır sürekli bir düşüş trendi yaşıyor ve değeri genellikle “FTX Low” olarak bilinen değer aralığına düştü.

Bu, her zamanki gibi shiba başına yaklaşık 0,0000082 dolarlık fiyat aralığına işaret eder. Bu fiyat aralığı, o zamanlar en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in iflasını açıklamasının ardından Kasım 2020’de son olarak görülmüştü.

Kripto para piyasasındaki dalgalanmalar arasında Shiba Inu coinleri hala manşetleri süslüyor. CoinGecko’daki son güncelleme itibariyle, SHIB’nin fiyatı 24 saatte %1,19 düşüşle 0,000008896 dolar seviyesinde. Ancak, coin son yedi günde %11,56’lık bir düşüş yaşadı ve bu da piyasanın tahmin edilemez doğasını hatırlatıyor.

SHIB fiyat, shiba inu fiyat, shib fiyat tahmini, shib analizi, shiba alınır mı? shiba 1 dolar

Son altı ayda %94’lük umut verici bir değer artışı göstermesine rağmen, meme coin şu anda tarihinin en düşük seviyesine düşmüştür. Bu durum, yatırımcılar arasında token’ın hala geçerli bir yatırım seçeneği olup olmadığı konusunda endişelere neden olmuştur.

Kripto para piyasasının tahmin edilemez doğası göz önüne alındığında, SHIB veya herhangi bir diğer coin’in geleceği tahmin etmek zordur. Yatırımcılar, kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce araştırma yapmalı ve yatırım seçeneklerini dikkatle değerlendirmelidir. Coin’in temelleri, piyasa talebi ve büyüme potansiyeli gibi faktörleri dikkate almak önemlidir. Bazıları SHIB’in mevcut düşük fiyatını bir yatırım fırsatı olarak görebilir, ancak herhangi bir yatırıma dikkatli ve uzun vadeli bir bakış açısıyla yaklaşmak önemlidir.

SHIBA için hareketli bir piyasa ortamında olumlu işaretler:

Son zamanlarda meme token’ın düşüşünden sonra yatırımcıların dikkate alması gereken bazı olumlu işaretler bulunuyor. IntoTheBlock’un bir raporuna göre, büyük tutucular, mevcut piyasa dalgalanması ortamında yüksek seviyede alım aktivitesi gösteriyorlar.

Rapor, Pazar gününden bu yana büyük tutuculardan önemli ölçüde net giriş olduğunu gösteriyor. Veriler, net girişin 1,35 trilyon SHIB arttığını göstererek, coin’in %0,1’den fazlasını elinde tutan yatırımcıların aktif olarak token’ı biriktirdiğini gösteriyor.

Büyük tutucuların bu alım aktivitesi, token’ın uzun vadeli görünümüne güven duyduklarını gösteriyor. Ayrıca yakın gelecekte token’ın değerinde potansiyel bir toparlanma beklediklerini de ima ediyor.

Şu anki piyasa koşulları meme coin için zorlu olsa da, yatırımcılar bu olumlu işaretlerden biraz rahatlık bulabilirler.

newsbtc.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin