Stablecoin olan TrueUSD dengelenme için ertelendi
Stablecoin olan TrueUSD dengelenme için ertelendi

Stablecoin olan TrueUSD dengelenemedi: Binance listelemeyi erteledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli TrustToken tarafından, mart ayında piyasaya sürülen bir stablecoin olan TrueUSD, Tether’e benzer şekilde ABD dolarına endeksli bir dijital para birimi. TrustToken’e göre Tether ile farkı, TrueUSD (TUSD)’nin ABD Doları ile bire bir desteklenmesi. ABD doları, şirkete göre üçüncü taraf ortaklar tarafından tutulan sayısız emanet hesaplarında bulunduruluyor. Şirket, bu hesapların aylık olarak denetlendiğini ve sonuçların kamuya açıklandığını belirtiyor.

Stablecoin olan TrueUSD, stabil olamadı!

Hem Tether hem de TrueUSD, kripto paraların volatilitesinden kaçınmak ve dolar birimine geçmek isteyen kripto para kullanıcılarına yöneliktir. Bununla birlikte, bazen stablecoin fikri gerçekle uyuşmaya bilir. Binance dün yaptığı açıklamada TrueUSD’yi listeleyeceğini duyurdu. Ancak beklenmedik şekilde, dolar ile aynı seviyede kalması beklenen TrueUSD, %40’a varan oranlarda  değer kazandı. Yani 1 ABD dolarını, 1,40 ABD dolarına alan kullanıcılar oldu. Tüm bu olaylardan sonra Binance, TrueUSD’nin platformunda listelenmesini erteledi. Binance tarafından konuya yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler yer almakta:

Yoğun talep nedeniyle, TrueUSD proje ekibinin yeterli likiditeyle hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğuna karar verdik. Binance, ticaretin başlangıç ​​tarihini 22 Mayıs’a kadar erteleyecek. Bu dönemde TUSD için para yatırma işlemleri açık kalacak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin