Square Cash, daha profesyonel bir Bitcoin ticaret hizmeti sunacak
Square Cash, daha profesyonel bir Bitcoin ticaret hizmeti sunacak

Square Cash, Bitcoin ticaretini borsalardan tezgah üstü (OTC) piyasalara kaydırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Jack Dorsey, Square’in son üç aylık raporunda şirketin Bitcoin hizmetinin çok daha kârlı hale getirilmesine yardımcı olabilecek küçük bir değişiklik yaptı. Square Cash uygulaması, Bitcoin ticaretini borsalardan, tezgah üstü (OTC) piyasalara kaydırıyor!

Square Cash, daha profesyonel bir Bitcoin ticaret hizmeti sunacak

Mobil ödemelerde uzmanlaşmış bir şirket olan Square, geçtiğimiz günlerde, ikinci çeyrekte Bitcoin satışından 37 milyon dolar kâr elde ettiğini açıkladı. Square, en son üç aylık raporunda Square Cash uygulaması için “halka açık kripto para birimi borsaları” yerine artık “özel (halka kapalı) broker satıcıları” ile Bitcoin ticareti yapacağını açıkladı. Bu, Square’in Bitcoin ticaretinin çoğunluğunun artık özel, tezgah üstü (OTC) masalardan geldiği anlamına geliyor.

Uzmanlar Square’nin bu adımını, daha profesyonel bir Bitcoin ticaret hizmetine doğru bir adım olarak nitelendiriyor. Bu hamle aynı zamanda Square’in genel ticaret platformlarında sıkça karşılaşılan bir çok Bitcoin fiyat volatilitesinden korunmasına ve daha hızlı ve daha güvenli bir platform oluşturmasına yardımcı olacak. Square konuya yönelik yorum yapmadı.

OTC platformlarına geçerek, Square çok daha hızlı hizmet sunabilecek

CoinShares’in baş stratejisi sorumlusu Meltem Demirors ise konuya yönelik şunları söyledi:

Bir broker ile çalışmak muhtemelen daha iyi fiyatlandırma ve daha iyi bir yürütme hizmetini açık piyasadaki dalgalı siparişlerden daha fazla gizlilikten daha iyi hale getiriyor.

OTC platformlarına geçerek, Square çok daha hızlı hizmet sunabilecek. Buna ek olarak, çoğu borsada, rakiplerin işlemleri takip etmelerine ve bunları istismar etmesine izin veren açık kitaplar var. OTC platformları ayrıca kamusal alışverişlerle bağlantılı hale gelen saldırılardan da kaçınmaktadır.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin