Dünyaca ünlü ödeme uygulaması Cash App'ten önemli Bitcoin hamlesi!
Dünyaca ünlü ödeme uygulaması Cash App'ten önemli Bitcoin hamlesi!

Square Cash App, Paypal Venmo’yu solladı: Büyüme devam edeceğe benziyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin dostu Square Cash App’in popülerliği artıyor. Son olarak bildirilene göre app, rakibi olan Paypal Venmo’dan daha iyi performans göstermeyi başardı.

Sensor Tower ve Nomura Instinet tarafından sağlanan verilere göre, tarihte ilk kez Square’in Cash uygulamasının toplam indirme sayısı, Paypal Venmo’nun indirme sayısını aştı.

Square Cash App tüm rakiplerinden üç kat fazla büyüdü

Square Cash App’in kümülatif indirme sayısı 33,5 milyona, Venmo’nun indirme sayısı ise 32,9 milyona ulaşmış durumda. Bu sonuçlar, Square’in mükemmel büyüme oranını gözler önüne sürüyor. Temmuz ayında hizmet, rakiplerinin tamamından üç kat daha hızlı büyüdü.

Uzmanlara göre bu olay, lider konumdaki şirketin hisselerinin değerinde büyüme sağlayacak. Haberin yazılma anı itibarıyla hisselerin fiyatı, şirket hisselerinin ilk kez listelendiği 2015 Kasım ayından bu yana yüzde 726 artmış durumda.

Cash app’in bu harika sonuçlarını yorumlayan Nomura Instinet analisti Dan Dolev şunları söyledi:

Cash app hızla büyümeye devam ederse, daha aktif kullanıcı girişi olmaksızın, 2020 yılına kadar 100 milyon dolarlık satışa ulaşabilir veya hatta bu sayıyı geçebilir. Etkileyici bir kullanıcı büyümesi ve Bitcoin’den devam eden ayrıştırma ile, Square’in para kazanma çabalarının meyvesini verdiğini düşünüyoruz.

Şirketin mali verileri uçuşa geçecek

Analist, ödeme şirketinin önümüzdeki yıl içinde inanılmaz mali sonuçlar elde etme şansının yüksek olduğuna inanıyor. Daha önce yapmış olduğu gelir tahminlerini gözden geçiren Dolev, 12 aylık hedefini 86 ABD dolarına yükseltti. Bu da şirketin gelirinin gelecek yıl yüzde 18,8 daha yüksek olacağı anlamına geliyor.

Square Cash App ve Paypal Venmo, kullanıcılarına en çok talep edilen hizmetlerden birini sunuyor. Müşterilerinin finansal platformlar aracılığıyla para gönderme, saklama ve harcamalarına izin veriliyor.

App Store’da rakip tanımıyor

Kısa bir süre önce duyurulduğu üzere Square Cash App, App Store’da 30’uncu sıraya kadar yükseldi. Ayrıca Haziran ayında, Cash App kullanıcılarının, Aralık 2017’de harcanan paranın 3 katı fazla olan Cash Card ile 250 milyon dolarlık harcama yaptıkları ortaya çıktı.

Square, uygulamasının coğrafyasını da aktif olarak genişletiyor. Şu an 50 ABD eyaletindeki kullanıcılar, uygulamayı Bitcoin ile işlem yapmak için kullanabiliyor. Bu hareket de şüphesiz uygulamanın popülerliğini artırasına yardımcı oldu.

Yine de Cash’in popülarite artışı sadece kripto paralardan etkilenmiyor. Ödeme uygulaması, azalan kripto fiyatlarına ve Coinbase gibi popüler kripto para borsalarına ait indirimlerin sayısının azalmasına rağmen, önemli bir büyüme yaşayabilir.

Dan Dolev sözlerini şöyle noktaladı:

İlginçtir ki, bu ilişki (Cash ve Bitcoin’in popülaritesi/fiyatı arasında) her iki yönden de geçerli görünüyor. Bitcoin fiyatları Temmuz ayında yükselirken, Coinbase yüklemeleri yüzde 11 arttı; Square Cash App indirme işlemleri de önceki ayların büyüme oranlarından çok az farklılık göstererek yüzde 154 seviyesinde kaldı.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Çin polisi 87 milyon dolar değerinde kripto para çalan hackerları tutukladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin