Square Bitcoin kazançlarını katladı! Rakam dudak ısırttırıyor
Square Bitcoin kazançlarını katladı! Rakam dudak ısırttırıyor

Square Bitcoin kazançlarını katladı! Rakam dudak ısırttırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni açıklanan verilere göre ödeme şirketi Square, 2019’un ikinci çeyreğinde mobil ödeme hizmeti Cash APP sayesinde Bitcoin (BTC) kazançlarından 125 milyon kazandı.

Square Bitcoin kazançlarını iki katına yükseltti

1 Ağustos’ta hissedarlara 2019’un ikinci çeyreğinin finansal verileri hakkında bir açıklama yapan Square, Bitcoin’in bu tür bir şirket için ne kadar karlı olabileceğini kanıtladı. Yayınlanan açıklamaya göre, şirketin Bitcoin kazançlarındaki artış, aslında önde gelen kripto para biriminin birim fiyatındaki artıştan kaynaklanıyor. Fiyat artışı sayesinde şirketin BTC hacmi arttı ve şirket 2 milyon dolar brüt kar elde etti. Ayrıca, abonelik, hizmet ve işlemlere bağlı olarak gelirinde artış olan Cash Uygulaması 135 milyon dolara ulaştı.

Bu, şirketin Bitcoin gelirinin, abonelik, servis ve işlemlerle birlikte Square gelirinden %92 daha fazla olduğu anlamına gelir. Square, 2019’un ilk çeyrek verilerini açıkladı, Cash App aracılığıyla şirket için yeni bir Bitcoin gelir rekorunun altını çizdi ve 65,5 milyon dolar olduğu bildirildi. Rekor kıran Cash APP sadece çeyrek dönemde Bitcoin kazançlarını iki katına çıkardı ve bir zamanlar riskli bir karar gibi görünen Bitcoin ödemelerini kabul etmenin ne kadar doğru olduğunu kanıtladı.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin