Square “akıllara zarar” Bitcoin satış miktarını açıkladı! Devasa fiyat hareketi mi geliyor?
Square “akıllara zarar” Bitcoin satış miktarını açıkladı! Devasa fiyat hareketi mi geliyor?

Square “akıllara zarar” Bitcoin satış miktarını açıkladı! Devasa fiyat hareketi mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Online ödeme çözümü Square, popüler ödeme platformu Cash App’in 2020’nin üçüncü çeyreğinde 1,63 milyar dolar değerinde Bitcoin sattığını açıkladı.

Square 110.000 Bitcoin sattı

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan üçüncü çeyrek raporunda şirket, perakende yatırımcıları tarafından kaydedilen kripto faaliyetlerinin her açıdan arttığını söylüyor.

Bitcoin (BTC) geliri ve brüt kâr, Bitcoin aktiflerindeki ve müşteri başına hacimdeki artıştan yararlandı.

Uygulama aracılığıyla satılan BTC miktarı yaklaşık 110.000 BTC’ye eşit. Bu, aynı zaman diliminde çıkarılan BTC miktarından önemli ölçüde daha fazla. Capriole Investments Kurucusu Charles Edwards, rakamların Bitcoin’in arz şokuna doğru ilerlediğini gösterdiğini söylüyor.

Bu çok büyük. Square, üretilen Bitcoin’in iki katı satıyor. Ve şimdi PayPal da aynı şeyi yapıyor. PayPal, Square’in neredeyse 3 katı büyüklükte. Grayscale’in de benzer bir büyüklük tükettiğini zaten biliyoruz. Bu bir Bitcoin arz krizidir. Temel durum: Bitcoin’den büyük fiyat hareketleri bekleyin.

32 milyon dolar brüt kâr

Square, Bitcoin satışlarından yılın ikinci çeyreğinde 15 milyon dolar artışla 32 milyon dolar brüt kâr elde etti.

Geçen ay, Square kurumsal parasını yaklaşık 50 milyon dolar değerinde BTC elde etmek için kullandığını açıkladı ve kripto para birimlerini şirketin hedefleriyle uyumlu bir ekonomik güçlendirme kaynağı olarak gösterdi.

Square, BTC’yi uzun vadede tutmayı planladığını belirtiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin