Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti
Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti

Spekülasyon XRP fiyatına geçti: Swıft Ripple entegrasyon söylentilerini reddediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankalararası finansal mesajlaşma sistemi Swıft Ripple ile entegrasyonunun söylentilerini bozdu.

Spekülasyon XRP fiyatına geçti

Dünya Çapında Interbank Finansal Telekomünikasyon Kurumu (Swıft) ağı, Ripple’ın fiyatının yükselmesine yardımcı olduğu söylentilerinden uzak duruyor. Geçtiğimiz günlerde, Swıft’in yakında yapılacak güncelleme ile Ripple’ın ürünlerini 4000 yeni bankaya sunabileceği söylentileri internette dolaşıyordu.

Ripple topluluğunun söylentilerden ve XRP’nin fiyatının spekülasyona dayalı olarak artmasından heyecan duyduğu iddia edildi. XRP Ethereum’u piyasa değeriyle ikinci sıradan kısa süreliğine çıkardı. Swıft, finansal kurumların finansal işlemler hakkında güvenli ve güvenilir bir şekilde bilgi alışverişi yapmasını sağlayan bir bankalararası ağ oluşturur.

Ripple entegrasyon söylentilerini resmi olarak reddetti

200’den fazla coğrafyada 11 binden fazla banka ve finans kurumu ağın bir parçası. Swıft’in para transferlerini kolaylaştırmadığı, ancak bankaların kendi aralarında yerleşmek için ihtiyaç duydukları ödeme emirlerinin gönderilmesini sağladığı belirtilmeli. Ripple tam tersine, RippleNet’in bir parçası olarak yerleşimler için xCurrent çözümünü kullanan 100’ün üzerinde banka ve finans kurumuna sahip. Blockchain firmasının çözümü, Swıft sistemine rakip olarak görülebilir.

Ancak, Swıft sözcüsü böyle bir gelişme olmadığını ve GPI sistemine yükseltmenin tüm işlemlere bir izleme referansının eklenmesini sağlayacağını belirtiyor. Swıft sözcüsü konuya yönelik şunları söyledi:

Bu söylentilerin nereden geldiğinden emin değilim, ama yaklaşan standartların piyasaya sürülmesi, RippleNet ile tamamen alakasız. Temel amacı, tüm ödemelerin, bankaların GPI ödemelerini gerçek zamanlı olarak sona erdirmesine olanak tanıyan bir takip referansı (UETR, Benzersiz Uçtan Uca İşlem Referansı) içermesini sağlamak.

Bu tür spekülasyonlar sektöre zarar veriyor

Bu tür spekülasyonlar, kripto para birliği içinde yaygınlaşarak, genellikle dijital varlıkların fiyatında geçici bir artış veya düşüşe neden oluyor. Birkaç hafta önce, Tether’ın birkaç borsadan çıkarıldığı yönündeki söylentilerden  duyulan korku, USDT’nin satış fiyatının düşmesine yol açtı ve fiyatının 0,95 dolara gerilemesine neden oldu.

Livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin