Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”
Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”

Söylenti: Samsung Galaxy S10, Cardano (ADA) için destek sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charles Hoskinson kısa bir süre önce Cardano (ADA) için potansiyel bir gelişme gösteren bir Twitter videosu yayınladı. Samsung’un kripto özellikli akıllı telefonuyla senkronize ederek, ADA bir ödeme kartı gibi göründüğünü gösterdi.

Charles Hoskinson, Cardano (ADA) ile ödeme yaptı

HTC Exodus 1 ile birlikte Samsung Galaxy S10, kripto topluluğunda en çok merakla beklenen mobil cihazlardan biri. Henüz kripto özellikleri kesin olarak bilinmemektedir, ancak son zamanlarda duyuruları takip eden Enjin Coin’nin (ENJ) yanı sıra birkaç farklı tokenle uyumlu olması muhtemel bir kripto cüzdanı içerecektir.

Cardano ekibinin bu son gösterisi, S10’un görüntüleme sisteminin kripto ödeme kartlarıyla uyumlu olacağını gösteriyor. Hoskinson, ADA’yı mobil cüzdan uygulaması gibi görünen uygulamaya yüklemek için bir çeşit kripto ‘banka kartı’ taradı. Hem kart hem de yazılım, kripto için mobil fiziksel depolama alanında uzmanlaşmış bir şirket olan Tangem tarafından geliştirildi.

Birçok gözlemci, Cardano (ADA) için bu yeni gelişme konusunda heyecanlıydı, ancak herkes videonun ne anlama gelebileceği konusunda emin değil ve resmi onayı bekleyeceği için spekülasyona hazır değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin